📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chciałbym zobaczyć jego minę gdyby okazało się że ta ruda ma pindola.
A wy będziecie sobie na widok tej rudej walić po cichu i do końca życia się nie przyznacie. Dziadek was przebił
Pałą w łepetynę zajebać to mało.
Pierwszy raz przeczytałem pianista. Pora spać, rano trza do roboty
za starego anona piwa nie będzie
Po pierwsze dziadek nie wali, tylko robi helikopter, a po drugie niezła maniura z niej. Zaskakująco duże cycki i widać, że sralnia też na miejscu.
chujec napisał/a:
Po pierwsze dziadek nie wali, tylko robi helikopter, a po drugie niezła maniura z niej. Zaskakująco duże cycki i widać, że sralnia też na miejscu.
A kutas to już w ogóle...
Podejrzana skośna...
Dziadek ma szczenę jak Gmoch i ewidentnie coś z nim halo Babka pewnie kopnęła w kalendarz, a dziadek postanowił, że każdy wieczór będzie umilał sobie marszczeniem freda wśród ludzi... żal dziadzia
Żartowałem.. Stary zboczuszek
Żartowałem.. Stary zboczuszek
Amator... da się trzepać bez używania rąk, i wyciągania parówy, wszędzie gdzie się chce, tylko trzeba nabrać wprawy w udawaniu/wyglądaniu, jak by nie robiło się nic szczególnego, muszą też być luźne gatki, bokserki, spodnie też lepiej w miarę luźne (no i zabiera to trochę więcej czasu, ale efekty też są o niebo lepsze). Ale to trzeba mieć coś w głowie najpierw, żeby na to wpaść.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów