Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?[ Dodano: 2024-08-10, 10:02 ]
Świat siriuza i jego ruski mir, w pełnej okazałości
W zasadzie nie jest tak źle wyglądało bo @siriuz ma rozstrojenie jaźni na trzy osoby: on sam prorosyjska agentura w służbie socjalizmu, drugi to: @dżonyłojlker alkoholik z Białegostoku i trzeci, @roddick2251 coś jakoś tak, który jest tak tajemniczy i ukradkiem likwiduję banderę za pomocą młot i sierpa.
Więc @sieiuz to jeden oszołom z boarderline.
Świat siriuza i jego ruski mir, w pełnej okazałości
Ja się zastanawiam, gdzie się podziali ci wszyscy "samodzielnie myślący" fani Rosji? Od początku operacji kurskiej siedzą cicho. Chyba te ich "niezależne" źródła nie powiedziały im jeszcze co mają myśleć...
Nie tylko tu, ale w całym polskim internecie się uspokoiło. Kreml musi być w szoku.
W moskiewskim autobusie dwóch bandytów pobiło 87-letniego emeryta Dmitrija Hrinczija, ponieważ rzekomo nazwał wagnerowców „zabójcami dzieci i kobiet”. Po pobiciu dziadek został przekazany policji.
Daje to średnio prawie dwa tematy i 4,5 posta dziennie.
Ponad 500 piw każdego dnia ląduje na twoim koncie.
Płaci Ci Centek chociaż za to?
Bo powinien...
Ja się zastanawiam, gdzie się podziali ci wszyscy "samodzielnie myślący" fani Rosji? Od początku operacji kurskiej siedzą cicho. Chyba te ich "niezależne" źródła nie powiedziały im jeszcze co mają myśleć...
Nie tylko tu, ale w całym polskim internecie się uspokoiło. Kreml musi być w szoku.
@siriuz się dzielni trzyma. Pewnie tylko dla tego że spierdolil do Białorusi i. Szmydtem kwiatki Emilowi Czemki na grobie zmieniają.
A do Halmana - skad my mamy wiedzieć o co tam poszło? Skąd Ty wziąłeś te informację?
A do Halmana - skad my mamy wiedzieć o co tam poszło? Skąd Ty wziąłeś te informację?
a po co ci mam dawać namiary jak ty wierzysz tylko kremlowskiej propaganduszce
a po co ci mam dawać namiary jak ty wierzysz tylko kremlowskiej propaganduszce
Ja nie wierze nikomu, więc pierdolisz jak zwykle. Nawet bym się nie przypierdolił bo wrzucasz non-stop gówno z gównianym podkładem muzycznym, ale gdyby ktoś wrzucił ten film twierdząc, że dziad mówi zle o Zelenskim i został spacyfikowany przez kijowskich wyrostków, to zaraz zleciały by się te tęczowe gejki wyżej pokrzykując "dowody!", "skąd wiadomo?", "pomówienia!"
[ Dodano 2024-08-10, 10:48 ]
Tak wyglada rekrutacja do oddziałow Zelenskiego - czy tego się boicie sadolowi Ukraińcy?
sadistic.pl/rekrutacja-do-armii-zelenskiego-vt596338.htm
Ja nie wierze nikomu, więc pierdolisz jak zwykle. Nawet bym się nie przypierdolił bo wrzucasz non-stop gówno z gównianym podkładem muzycznym, ale gdyby ktoś wrzucił ten film twierdząc, że dziad mówi zle o Zelenskim i został spacyfikowany przez kijowskich wyrostków, to zaraz zleciały by się te tęczowe gejki wyżej pokrzykując "dowody!", "skąd wiadomo?", "pomówienia!"
układaj sobie dalej swój świat zgodnie z linią kremla bo i tak już nikt tego nie kupi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów