📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie widziałem, piwko...śmieszne...!
Te dźwięki w 0:40, jak wormsy odbijające się po ogniu Tylko kto teraz kurwa pamięta wormsy...
Tak drodzy sadole właśnie wyglądają SSmany, które lawinowo przyjeżdżają do Polski wyczarterowanymi busami- w Szczecinie tego kurewstwa co niemiara. Stare nazistowskie chuje i fajnie, że sami się wykańczają, skoro na sądy nie ma co liczyć.
Kurwa, ale barany
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Już widzę te rentgeny ze złamaniami jak zamiast się zrastać, wyrasta osteoporoże na kościach
Cóż mogę rzec... w tym wieku pozostało im tylko domino
pozdrawiam
Cóż mogę rzec... w tym wieku pozostało im tylko domino
pozdrawiam
Stare parchy co to wojnę przejebały jeżdżą po świecie dojebanymi furami, maja wysokie emerytury i zapewnioną opiekę zdrowotną, gdzie mieszkańcy wschodniej europy w tym Polacy podcierają im obwisłe dupska, a nam pozostaje pośmianie się jak to fryce z kłody się spierdoliły na ziemie - kurwa faktycznie beka po całości
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów