📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie widziałem, piwko...śmieszne...!
Te dźwięki w 0:40, jak wormsy odbijające się po ogniu Tylko kto teraz kurwa pamięta wormsy...
Tak drodzy sadole właśnie wyglądają SSmany, które lawinowo przyjeżdżają do Polski wyczarterowanymi busami- w Szczecinie tego kurewstwa co niemiara. Stare nazistowskie chuje i fajnie, że sami się wykańczają, skoro na sądy nie ma co liczyć.
Ten jęk w 46. sekundzie.... Coś pięknego!
Już widzę te rentgeny ze złamaniami jak zamiast się zrastać, wyrasta osteoporoże na kościach
Cóż mogę rzec... w tym wieku pozostało im tylko domino
pozdrawiam
Cóż mogę rzec... w tym wieku pozostało im tylko domino
pozdrawiam
Stare parchy co to wojnę przejebały jeżdżą po świecie dojebanymi furami, maja wysokie emerytury i zapewnioną opiekę zdrowotną, gdzie mieszkańcy wschodniej europy w tym Polacy podcierają im obwisłe dupska, a nam pozostaje pośmianie się jak to fryce z kłody się spierdoliły na ziemie - kurwa faktycznie beka po całości
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów