Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PS. Uprzedzam pytania: nie, to nie jest mój ojciec/wujek/dziadek/ciocia, że go tak bronię, po prostu wkurwia mnie zachowanie niektórych i brak szacunku dla starszych, ot co.
jednak warto byc nołlajfem, ludzie w realu są wrogo nastawieni i agresywni...
Dokładnie! Jebać Ludzi, Którzy Mają życie: JLKMŻ 100%
A ten dziadzio to troszkę agresywny...
"Chodź tu, chodź tu..."
Kawalerowie, strzeżcie się!
Noi dobrze , nie lubie tych je***ych "Tony Hawkó'w" , mają obciśłe emo-gejowskie spodnie , sweterski "weże je kopnij" , długie kręcone loki, wywracają się na desce i myśla że są Skejtami. Aaa i słuchają Dobrego mother faker shit rocka ... Jonas Brother i hannah montana
Aha i mają modne trampki z New Yorkera
a ty jesteś sfrustrowanym dzieciakiem, twoja babka słucha radia maryja, mama cię nie kocha, a tata tylko w nocy
a co do tony hawków: bez ludzi, którzy po zagraniu 5 godzin w tony hawka myślą, że są super-zawodowcami, wychodzą na ulicę i roztrzaskują sobie ryja o chodnik, nie byłoby takich portali jak sadistic.pl
Noi dobrze , nie lubie tych je***ych "Tony Hawkó'w" , mają obciśłe emo-gejowskie spodnie , sweterski "weże je kopnij" , długie kręcone loki, wywracają się na desce i myśla że są Skejtami. Aaa i słuchają Dobrego mother faker shit rocka ... Jonas Brother i hannah montana
A Ty masz 19 lat, i hejtujesz na necie... wraz z kolega up.
Czyli wole być tym ciotowatym skejtem...
Skul ryj z tym hejtowaniem. Ułomne dziecko z loczkami na desce nauczyło się nowego słowa zapewne od Rycha Peji i w każdym poście słowo hejtowanie, hejter ( to juz kurwa nudne ) hahaha kurwa kto to wymyślił.... Banda baranów która idzie z postępem wraz z amerykańska moda.
Liponek ma 100% racji, zapomniałeś dodać że pewnie oglądają Zmierz i po północy boja się z domu wychodzić....
liptonek napisał/a:
A Ty masz 19 lat, i hejtujesz na necie... wraz z kolega up.
Czyli wole być tym ciotowatym skejtem...
Skul ryj z tym hejtowaniem. Ułomne dziecko z loczkami na desce nauczyło się nowego słowa zapewne od Rycha Peji i w każdym poście słowo hejtowanie, hejter ( to juz kurwa nudne ) hahaha kurwa kto to wymyślił.... Banda baranów która idzie z postępem wraz z amerykańska moda.
Liponek ma 100% racji, zapomniałeś dodać że pewnie oglądają Zmierz i po północy boja się z domu wychodzić....
przed 'który' stawia się przecinek.
Dziad odjebał jak to mają wapna w zwyczaju.
I P.S.
BMX4LIFE!
No chyba, że spadając na dupę na schodach hipermarketu chce się pokazać młodym siksom jakim to się nie jest 'pro'
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów