📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wjedź do dziadzi, dziadzia Ci berło w dupe wsadzi... xD
Kurwa- Real w Grudziądzu
Dziadki w Grudziądzu bardzo agresywne- ale skejci mają bardziej przejebane bo lekkie obuwie noszą
Dziadki w Grudziądzu bardzo agresywne- ale skejci mają bardziej przejebane bo lekkie obuwie noszą
to nie laska tylko berło!!!!!!!!
jednak warto byc nołlajfem, ludzie w realu są wrogo nastawieni i agresywni...
Dziadka taki nerw złapał, że kulą zaczął fechtować jak w szermierce. Brak techniki i treningów psują wrażenie, ale w bluzganiu widać, że nieźle wyćwiczony.
Noi dobrze , nie lubie tych je***ych "Tony Hawkó'w" , mają obciśłe emo-gejowskie spodnie , sweterski "weże je kopnij" , długie kręcone loki, wywracają się na desce i myśla że są Skejtami. Aaa i słuchają Dobrego mother faker shit rocka ... Jonas Brother i hannah montana
Aha i mają modne trampki z New Yorkera
Strasznie hardy ten dziadzia... dobrze ze chłopczyk z deską nie pękł i się nie pobeczał
kolejny dowod na to,ze skejci to cioty
on jest skejtem czy się tylko w gacie zesrał??
liptonek napisał/a:
Noi dobrze , nie lubie tych je***ych "Tony Hawkó'w" , mają obciśłe emo-gejowskie spodnie , sweterski "weże je kopnij" , długie kręcone loki, wywracają się na desce i myśla że są Skejtami. Aaa i słuchają Dobrego mother faker shit rocka ... Jonas Brother i hannah montana
A Ty masz 19 lat, i hejtujesz na necie... wraz z kolega up.
Czyli wole być tym ciotowatym skejtem...
Stary pierdziel podryguje lepiej i bez tej kuli niż z nią.
Też bym się wkurwił, gdybym dostał w deską od jakiegoś kmiota. To, że dziadek zareagował nadzwyczaj entuzjastycznie to inna bajka. Niech sobie jeżdzą, byleby mi się nie wpierdalali w bajerę, jak to mawia klasyk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów