📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co za luje... Mogli kupić Finlandię, Smirnoffa, czy Stock'a, to by chociaż kaca nie mieli następnego dnia. Polska wóda to syf...
dwa razy to samo
@Velture: to nie łeb.Tak dają już się ludzie w dupę ruchać że takie śmiecie mają taki tupet.
MartwyPlemnik napisał/a:
@: to nie łeb.Tak dają już się ludzie w dupę ruchać że takie śmiecie mają taki tupet.
I zdawać by się mogło, że ciągle im mało tego typu doznań, jeśli spojrzeć na wyniki wyborów z ostatnich dwudziestu lat...
Takie chujki powinny zniknąć z życia publicznego.
Byłam w Polsce B z 2 miesiące temu. Co kawałek tablica, że coś ufundowano z budżetu RP. Drogi, ścieżki rowerowe i chodniki do nikąd. Kupowanie głosów za setki miliardów pln w świetle prawa. A wy się kurwa czepiacie o 400 zł na parę flaszek...
Przyszli "ci", wywalą "tamtych", zastąpią ich "swoimi". I tak w kółko. Rak obecny w polskim sporcie trwa od kilkudziesięciu LAT, a nie nagle wyrósł jak grzyby po deszczu.
[ Dodano 2024-08-13, 20:46 ]
Co to jest "Polska B"?
[ Dodano 2024-08-13, 20:46 ]
psotna_cipka napisał/a:
Byłam w Polsce B z 2 miesiące temu. Co kawałek tablica, że coś ufundowano z budżetu RP. Drogi, ścieżki rowerowe i chodniki do nikąd. Kupowanie głosów za setki miliardów pln w świetle prawa. A wy się kurwa czepiacie o 400 zł na parę flaszek...
Co to jest "Polska B"?
sam bym tak balował jak bym był politykiem lub działaczem
Ja pierdole nie idzie się na stacje czy innej sieciówki. Idziesz do małego sklepiku, albo knajpki i prosisz przy ladzie, żeby na paragonie było wpisane "napoje" Wpychasz to w koszta i nikt ci się nie sadzi. Kurwa kogo oni tam zatrudniają.
Komuny nie wolno obrażać, chlanie z publicznych pieniędzy, wożenie dup po Paryżu, a sportowcy niech płacą za siebie. Postsowieckie tradycje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów