MISIEQM1 napisał/a:
O widzę, że post został przeniesiony na główna. A grono idiotów wzrasta, szkoda. No ale nic nie poradzimy ja wyraziłem swoją opinię a plankton potrafi tylko wklejać kretyńskie obrazki. Jest mi wstyd za to, że ludzie z mojego rocznika jeszcze nie dojrzeli do obcowania w społeczeństwie, ale zapewne to zwykła patola, co do jednego pana z Krakowa (Nie obrażając ludzi, którzy są godni tego aby mieszkać w Mieście Królów) mogę mieć w 90% rację, pewnie zapier*** z maczetami i dźga podobnych ignorantów! Społeczeństwo Polskie do końca istnienia... (czegoś na pewno) Będzie się poróżniało i to dzięki takim niechcianym ciąża, skończone zera bez krzty przyzwoitości i jakiejkolwiek moralności, ale jak już kiedyś wspominałem w innych postach, potyczki słowne z tym elementem nic nie dają i jedyną metodą walki jest użycie tej samej techniki, która dosłownie i dobitnie odbije się na waszej osobie. A więc mili panowie z całego serca, życzę wam wielkiego murzyńskiego KUT**A w każdy otwór jaki tylko posiadacie w tym worze z krwią i kościami.
po co Ty tu chopaku wchodzisz w ogóle??? Jak jesteś taki inteligentny i dojrzały to ciąg kiche gdzieś na forum filozoficzne a tu nie zaśmiecaj otoczenia swoimi wywodami. Nie podoba sie to paszła na Kwejka albo inną kupe i wszyscy będą zadowoleni. Ten 'kretyński obrazek' to panaceum w sam raz dla Ciebie, a mimo swego jakże rozwiniętego umysłu nie pojąłeś przekazu. Hipokryzja panowie i panie, wszechogarniająca hipokryzja i skundlenie umysłowe!!!