Nie kumam, nie chcecie być przetrzymywanie, to uspokójcie swoich "kolegów"
Co Ty pierdolisz?
Każdy odpowiada za siebie. Jak Twój "kolega" zjebie coś w robocie to z Twojej kasy za to leci?
Ci policjanci to prostacy. Większość to chłopcy po miernym liceum z tragicznymi ocenami, nieudacznicy, którzy dostali pałkę, pistolet i teraz hurabura szef podwóra.
Dla mnie to bydło a w Kielcach starają się z nim zrobić porządek.
Co Ty pierdolisz?
Każdy odpowiada za siebie. Jak Twój "kolega" zjebie coś w robocie to z Twojej kasy za to leci?
Ci policjanci to prostacy. Większość to chłopcy po miernym liceum z tragicznymi ocenami, nieudacznicy, którzy dostali pałkę, pistolet i teraz hurabura szef podwóra.
mistrzu, tylko że ja w robocie nie płaczę, że nie mogę wrócić do domu, bo kumpel coś nabroił. Jako kibice jesteście jednością i jako jedność odpowiadacie. I kocham argument "do policji biorą głąbów po liceum bla bla bla" - tutaj lubisz uogólniać, a siebie bronisz przed wrzuceniem do tego samego worka co inni kibice. I nie pierdolisz, bo w ryj dać mogę dać!
Dla mnie to bydło a w Kielcach starają się z nim zrobić porządek.
Już po służbie?
"Obecność policji prowokowała kibiców do konfrontacji...." Ja pierdole, ale argument! Normalnie, aż spadłem z krzesła. Podobna reakcja po przeczytaniu komentarzy... To nie wina policji że ktoś niewinny zostaje zatrzymany na schodach tylko tej bandy która pali race i niszczy stadion. Skąd się bierze ta niezdrowa nienawiść do policji. Co innego mieli zrobić skoro zgraja cwaniaczków najpierw odpierdala, a potem chowa się między tymi "rodzinami z dziećmi".
Nie sama obecność, ale blokowanie wyjścia ze stadionu. Sam byś się wkurwił, gdyby Cię bez celu trzymali tak długo na schodach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów