📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najgorsze to że te dzieciaki nawet nie były świadome w czym biorą udział i że są wykorzystywane do politycznego PR.
Podbijam stawkę! Lepiej żeby trafiły w ręce trynka niż głosowały na komorucha!!!!!111
Co to ma wspólnego z mobbingiem?! :|
Dzieci nie głosują. Ani na komora ani na korwego (pewnie dlatego ma problemy z przekroczeniem progu wyborczego XD zwykle).
Dzieci nie głosują. Ani na komora ani na korwego (pewnie dlatego ma problemy z przekroczeniem progu wyborczego XD zwykle).
To gorsze niż normalna pedofilia, bo pedofile przynajmniej te dzieci kochają, a politycy ruchają cynicznie
Nie no żartuję Ja bym wykorzystał jeszcze niepełnosprawnych dla wzmocnienia efektu Wynająłbym jeszcze kilku rycerzy i zrobił igrzyska dla plebsu, a po pokazie postawił wszystkim wódę, kiełbaski, lizaki i mountain dew. Miałbym kurwa 300% poparcia
Poza tym... Still better love story then Dżesiu Brałn na prezydenta
Nie no żartuję Ja bym wykorzystał jeszcze niepełnosprawnych dla wzmocnienia efektu Wynająłbym jeszcze kilku rycerzy i zrobił igrzyska dla plebsu, a po pokazie postawił wszystkim wódę, kiełbaski, lizaki i mountain dew. Miałbym kurwa 300% poparcia
Poza tym... Still better love story then Dżesiu Brałn na prezydenta
No wykorzystują dzieci. Ale też jest cała rzesza dorosłych ludzi którzy mają wiedzę nt. polityki taką jak te dzieci. Większość kobiet na widok prezydenta ma Niagarę między nogami, a chopom mózgi się wykrwawiają. Tak więc tu nie chodzi o samego Komora tylko o fakt że jest prezydętem. Te dzieci nawet i Hitlerowi by kibicowały jakby był prezydętem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów