Już się bawią w doktora.
Już się bawią w doktora.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odezwała się paniusia która myśli, że potrafi wybrnąć bohatersko z każdej sytuacji a tak na prawdę nigdy nie była wystawiona na długotrwałą bezradność i brak szansy na poprawę. Swojemu małemu synowi też powiesz że jest frajerem jak go ktoś tak potraktuje?
Masz rację. Różni są ludzie i trzeba by wejść w cudzą skórę żeby się dowiedzieć dlaczego się nie stawiał. Napewno rodzice skopali sprawę. Niby po fakcie mówili o tym ,że widzieli ,że coś się złego z nim dzieje, ale to pewnie pod media taka gadka. Prawda jest taka ,że wiele rodziców nie ma czasu na rozmowę z dzieckiem. Albo po prostu nie chce im się wdawać w taką rozmowę a dziecko też niechętnie z takimi problemami się uzewnętrznia. No i zawiniła szkoła. Nauczyciele też często przymykają oko na wiele rzeczy.
Polecam film "Nasza Klasa". To bardzo mocny film pokazujący właśnie dramat gnębionego ucznia. Zostawia sporą rysę na bani.
Masz rację. Różni są ludzie i trzeba by wejść w cudzą skórę żeby się dowiedzieć dlaczego się nie stawiał. Napewno rodzice skopali sprawę. Niby po fakcie mówili o tym ,że widzieli ,że coś się złego z nim dzieje, ale to pewnie pod media taka gadka. Prawda jest taka ,że wiele rodziców nie ma czasu na rozmowę z dzieckiem. Albo po prostu nie chce im się wdawać w taką rozmowę a dziecko też niechętnie z takimi problemami się uzewnętrznia. No i zawiniła szkoła. Nauczyciele też często przymykają oko na wiele rzeczy.
Polecam film "Nasza Klasa". To bardzo mocny film pokazujący właśnie dramat gnębionego ucznia. Zostawia sporą rysę na bani.
Oglądałem ten film kilka lat temu i dopiero zdałem sobie sprawę w jakim byłem niebezpieczeństwie przecież któryś z tych ćwoków mógł oszaleć i wlecieć do szkoły z kałachem i mnie odstrzelić :]
A skoro już się przyznajesz,że anal nie jest Ci obcy to może najebiemy się jak szpaki a potem będziemy jebać całą noc?Tak na dobre zakończenie weekendu
Teraz jedyne co mi wsadzają w tyłek to penisy i za moją zgodą
A dobrze ci chociaż płacą?
Wwa pozdrawia tak BTW.
Plecionkarz: laski na tym portalu mają penisy, więc uważaj co o karinie piszesz.
Wwa pozdrawia tak BTW.
nie ma czegoś takiego jak laska z penisem, co najwyżej pedał z doprawianymi cyckami
SO GAAAAAAAY
Kiedyś to po lekcjach się szło za garaże i było załatwione wszystko, ale widzę że w tych czasach jakieś inne sposoby są praktykowane...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów