📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@razoreus
turlam sie na podlodze
turlam sie na podlodze
rotflman masz ból dupy po prostu albo przewrażliwiony jesteś, to jest sadistic, takie komentarze są tu na porządku dziennym.
Może i leniwe, ale patent na siedzisko ma. Normalnie wygodne krzesło, a jak się tylnie kółka odejmie to mamy fotel bujany.
rotflman idź na sieciaki.pl
To jest sadistic do kurwy nędzy, pojebało się niektórym w dupskach?
To jest sadistic do kurwy nędzy, pojebało się niektórym w dupskach?
Idioci, wszędzie idioci...
razoreus napisał/a:
@rotflman
Ale z gazowanych żydów i odstrzeliwanych ciapatych pewnie zbijasz, że mało co z krzesła nie spadniesz xD
ale dzieciak tobie nic nie zrobił, a żyd i ciapatuchy to zło bo jedni kradną drudzy kozy gwałcą i ani jednych ani drugich nie chcemy u nas w kraju wiec nie porównuj
hue hue hue, kurwa, popierdoliło Was od tej poprawności politycznej, że aż dziewczynka usiadła z wrażenia :d
Nie wiem czy probujecie byc fajni czy cos ale, że to portal sadistic ktory powinien trzymac fason z czarnym humorem a nie 'DzieciNiepelnoSprawne peel' Najlepiej wrzucajcie juz kompletnie bez sensu zdjecia, filmiki zeby tylko wjebac piwa
Osoba, która to wstawiła to debil.
Argumentacja, że to sadistic w stosunku do ciebie nie działa bo:
Tonie jest śmieszne, to jest 100% skurwysyństwo, argumentacja autora trzyma poziom debila, autor nie zdaje sobie sprawę ze swego położenia w tabeli IQ oraz to nie krzesło tylko wózek.
Pierwszy raz mnie tak materiał zniesmaczył.
Niepełno sprawny umysłowo śmieje się z dziecka na wózku. No w mordę jeża ten portal zejdzie na psy przez takich głąbów.
Argumentacja, że to sadistic w stosunku do ciebie nie działa bo:
Tonie jest śmieszne, to jest 100% skurwysyństwo, argumentacja autora trzyma poziom debila, autor nie zdaje sobie sprawę ze swego położenia w tabeli IQ oraz to nie krzesło tylko wózek.
Pierwszy raz mnie tak materiał zniesmaczył.
Niepełno sprawny umysłowo śmieje się z dziecka na wózku. No w mordę jeża ten portal zejdzie na psy przez takich głąbów.
Widzę że wiele osób nie ma pojęcia czym jest czarny humor....
"Czarny humor to specyficzna odmiana komizmu, która polega na przedstawianiu rzeczy przerażających i odrażających jako śmieszne. Kategoria ta wykorzystuje motywy śmierci, morderstwa, wojny czy kalectwa. Czarny humor jest szczególnie charakterystyczny dla głównych kierunków w sztuce XX wieku, jak podaje „Słownik terminów literackich” – przede wszystkim dla surrealizmu i teatru absurdu."
"Czarny humor to specyficzna odmiana komizmu, która polega na przedstawianiu rzeczy przerażających i odrażających jako śmieszne. Kategoria ta wykorzystuje motywy śmierci, morderstwa, wojny czy kalectwa. Czarny humor jest szczególnie charakterystyczny dla głównych kierunków w sztuce XX wieku, jak podaje „Słownik terminów literackich” – przede wszystkim dla surrealizmu i teatru absurdu."
Rotflman czarny humor to coś więcej niż żenujące TO. Widać mam inne poczucie humoru, albo po prostu jestem już dorosły...
Suq-Madiq napisał/a:
Idź się przebiegnij na forum wizażu, bo najwyraźniej pomyliłeś portale, ptysiu
Zastanawia mnie jedno... dlaczego zawsze gdy ktoś skrytykuje oczywiste skurwysyństwo zawsze ktoś pisze, że to jest sadistic? Skurwysyństwo to skurwysyństwo niezależnie od miejsca i czasu. Tyle w temacie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów