Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proszę, oto strona która będzie odpowiadała twojemu bólowi dupy, gdzie nigdy nie zaznasz tego wielkiego smutku który dotknął biednego ciebie na tej złej stronie :
www.kwejk.pl
W odzyskiwaniu sprawności końcowych dróg pokarmowych zalecana jest ci dzienna porcja :
Mam nadzieję że pomogłem
Zastanawia mnie jedno... dlaczego zawsze gdy ktoś skrytykuje oczywiste skurwysyństwo zawsze ktoś pisze, że to jest sadistic? Skurwysyństwo to skurwysyństwo niezależnie od miejsca i czasu. Tyle w temacie
Bo to sadol. Ja (i wielu innych pewnie tez) wlasnie za to skurwysynstwo pokochalismy sadistic. Jak nie chcesz typowej chamowy to nie wchodz na ta strone, albo przynajmniej nie narzekaj.
Ale tak przypomniala mi sie rozmowa z moja (juz) ex.
-Mam bialaczke
-Super - w koncu bede mogl stuknac legalnie lysa kobiete.
Jeżdżenie po muslimach, naśmiewanie się z wypadków spowodowanych głupotą, niesmaczne żarty itp to pasuje do sadistica, owszem. Ale naśmiewanie się z dziecka które nie może chodzić to skurwysyństwo i dno mentalne, jesteście żałośni.
Suq-Madiq jebnij sie w łeb, najlepiej siekierą. I wszyscy pseudo-sadyści co krzyczą "to przecież sadistic" idźcie w jego ślad jak już to zrobi.
Jeżdżenie po muslimach, naśmiewanie się z wypadków spowodowanych głupotą, niesmaczne żarty itp to pasuje do sadistica, owszem. Ale naśmiewanie się z dziecka które nie może chodzić to skurwysyństwo i dno mentalne, jesteście żałośni.
Tak jak już powiedział Harlem, nie śmiejemy się z tego konkretnego dziecka, tylko z obrazka i przestańcie się już w końcu marszczyć o każdy żart, że mało śmieszny, że skurwysyństwo, że dno, bo to jest kurwa własnie czarny humor i dystans do pewnych spraw. Wciąż nie potrafię zrozumieć na chuj pewne osoby wchodzą z bólem dupy na to forum i marudzą jak to sadol schodzi na psy i jak nieśmieszne są wstawki. Pośmiejcie się kurwa z kotków na kwejku, może od tego hemoroidy przejdą...
ale dzieciak tobie nic nie zrobił, a żyd i ciapatuchy to zło bo jedni kradną drudzy kozy gwałcą i ani jednych ani drugich nie chcemy u nas w kraju wiec nie porównuj
Będę. Nie chcę niepełnosprawnych dzieci w naszym kraju. Życzę żeby wszystkim rodziły się zdrowe
Czarny humor im bardziej etycznie niepoprawny tym czarniejszy, czyli to się nadaje nawet lepiej niż ciapaty. Chyba że w ciapatych sympatyzujesz, to wtedy czarne jest dla Ciebie wysadzanie arabusa (:
Ciekawe co by bylo gdybyscie Wy mieli dzieci z paralizem nog czy by bylo wam do smiechu
Codziennie miałbym z niego beke
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów