Ja się pytam, gdzie tu kurwa SENS ? legalny rabunek ? To się kurwa zdziwią, za pół roku w Faktach " Po wprowadzeniu ustawy segregacji śmieci lasy zostały nagminnie zasypane workami z odpadami domowymi rząd ma już plan na walkę z takimi chuliganami i przewidział na to karę grzywny w wysokości 10 tysięcy złotych i 3 lata więzienia ". Daje sobie jaja uciąć, że będą takie cyrki
Rozpisałem się jak mahomet po bakaniu, a w sumie wystarczyły by dwa słowa: HOMO SOVIETIKUS.
To jest właśnie inteligentne Nie liczą się np. z wielodzietnymi rodzinami np. 6 osób, którzy nie muszą mieć kasy jak lodu i co za jebane śmieci muszą płacić 140 czy 150 zł ? A zastanówcie się sami, na zdrowy rozsądek. Skoro ja mam im wszystko segregować tak, wszystko do osobnego kubła, to szczerze ? Wole kurwa sam to sobie posegregować i wywozić co miesiąc na skup i przynajmniej będę miał zwrot tych paru złoty. Nie pozwolę żeby jakiś kurwa Mieciu czy Franiu dorabiali sobie drugą wypłatę za np. puszki, który my będziemy segregować a oni zbierać do worków i sprzedawać na złomowisku Do chuja pana te firmy mają maszyny, które same to wszystko oddzielają więc na chuj ja mam segregować, żeby przyjechała jedna jebana pomarańczowa śmieciarka i swoim zajebistym HDSem wpierdoliła moje wszystkie posegregowane kubły do jednej przestrzeni ładunkowej. No chyba, że te "nowe" śmieciarki mają jakieś drzwi do Narni i kazdy kubeł wpada do odpowiednich drzwi.
Ja się pytam, gdzie tu kurwa SENS ? legalny rabunek ? To się kurwa zdziwią, za pół roku w Faktach " Po wprowadzeniu ustawy segregacji śmieci lasy zostały nagminnie zasypane workami z odpadami domowymi rząd ma już plan na walkę z takimi chuliganami i przewidział na to karę grzywny w wysokości 10 tysięcy złotych i 3 lata więzienia ". Daje sobie jaja uciąć, że będą takie cyrki
Kurwa jakoś u mnie w mieście też wyrzucają wszystkie worki do jednej śmieciarki.. Ostatnio byłem po odbiór nowego śmietnika do kompostu i jakoś kurwa widział jak ładują całą ciężarówkę plastykowych sprasowanych butelek na naczepe żeby gdzieś to wywieźć do przeróbki.. No ale przecież kurwa mać każdy tutaj chcę się popisać jak to on nie widział że oni tego nie segregują.. JPD krew zalewa jak czytam coś takiego. Gówno masz pojęcie to się nie odzywaj a jak nie to jedź do firmy która to segreguje i poproś o dowody. Jest różnica pomiędzy segregowanie plastiku i innego gówna z wszystkich śmieci niż wyjęcie zawiązanych już worków z posegregowanymi materiałami. Pozdrawiam wszystko wiedzących.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów