Kolejny sposób na wejście do samochodu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kolejny sposób na wejście do samochodu
rozwalili szybę po czym otworzyli drzwi przez okno, czy te dzieci nie miały rączek i nie mogły otworzyć samochodu od środka?!
skejto cioty jak zawsze nie dały rady i jak zawsze muszą ten syf nakładać na obiektyw. Zjeby.
sami znawcy kurwa. Wystarczyło ryglowanie zamków i już dzieciaczki nie mają szans otworzyć od środka zamków. Tak samo szyby zapewne elektrycznie sterowane, bez kluczyków w stacyjce ni chu chu.
EDIT
A uratowałeś życie dzieciom przez te wybicie szyby ? Pewnie nie...
EDIT
Ammol napisał/a:
No w moim przypadku się domaga
A uratowałeś życie dzieciom przez te wybicie szyby ? Pewnie nie...
Earth napisał/a:
Ja pierdole. Ja swój samochód kluczykami po prostu otwieram
A ja z pilota, ale czy to ważne.
Minimum 30% naszych rodaków otworzyła by to auto nieinwazyjnie szybciej niż Ci anglojęzyczni na filmiku.
Jak nastepnym razem komus rozbije szybe w aucie, to bede sie tlumaczyl ze wydawalo mi sie, iz widzialem w srodku dzieci.
Tak sobie ten filmik oglądałem i tak sobie pomyślałem:
"A zobaczę komenty - dowiem się jak się szyby w autach wybija"
"A zobaczę komenty - dowiem się jak się szyby w autach wybija"
3:11 - weź te łapę? niegrzecznie tak mowic
Ja bym idiocie/idiotce co zamknęła w tym samochodzie te dzieci uszkodził wszystkie okna... Bo tacy ludzie dopiero się zaczną przejmować jak pieniążki trzeba będzie wyłożyć na stół... -.-
BTW. Ciekawostka - podobno szybę samochodową najłatwiej zbić uderzając możliwie blisko rogu, tam podobno jest najsłabsza...
BTW. Ciekawostka - podobno szybę samochodową najłatwiej zbić uderzając możliwie blisko rogu, tam podobno jest najsłabsza...
Na samym dole, nie trzeba w rogu.
Szkoda że ci kretyni nie podłożyli c4 pod szyby, że słupem dopiero rozwalili szybe w aucie
To powinienem ci dać w morde jak mi zdeptasz trawnik w ogródku?
Szkoda że ci kretyni nie podłożyli c4 pod szyby, że słupem dopiero rozwalili szybe w aucie
Ammol napisał/a:
No w moim przypadku się domaga
To powinienem ci dać w morde jak mi zdeptasz trawnik w ogródku?
ale by były jaja jakby się okazało że to nie ich auto i nie ich dzieci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów