18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
h................a 2011-07-29, 16:33 2
Przecież te dzieci były bezpieczne w tym samochodzie... Po cholerę wybili tę szybę?
Zgłoś
Ludomir 2011-07-29, 16:58
Matka przynajmniej miskę z wodą mogła im zostawić.

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
~Velture 2011-07-29, 17:18 5
Żaden debilny amerykański idiota nie wpadł na to ,ze jak sie nie ma siły aby wybić szybe to trzeba wziąć coś o jak najmniejszym polu powierzchni aby ciła uderzenia na centymert kwadratowy była jak największa a dalej już łatwo bo boczne szyby oraz tylna są tak zrobione aby się rozpaść na kawałki malutkie automatycznie....

Tępy naród...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
perun88 2011-07-29, 17:24 17
hiperbolizacja napisał/a:

Przecież te dzieci były bezpieczne w tym samochodzie... Po cholerę wybili tę szybę?

żeby głupi miał zagadkę...

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Zgłoś
brylant1412 2011-07-29, 18:16
we włoszech ojciec zostawił dzieciaka w samochodzie jak se przypomnial to dzieciak już się ugotował

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
X................8 2011-07-29, 19:00 5
Idioci. Nie mogli wysadzić tych drzwi?
Zgłoś
B................o 2011-07-29, 19:15 1
moze od razu samochod zepchnac z klifu
Zgłoś
Åmmol 2011-07-29, 22:10
Ja pierdole Co za picki jeżdżą na tych deskach? Ze dwa dni temu z pięści rozjebałem przednią szybę w aucie a ten deską bocznej nie może.
Zgłoś
ritu4l 2011-07-29, 22:36 38
@up taki byku jesteś, mówisz? Pewnie zauważyłeś, że anonimowy gościu na gołej klacie nie rozbił szyby belką za pierwszym razem, co może oznaczać, że szyby w tym aucie są nieco mocniejsze od tych w twoim żuku.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
think666 2011-07-29, 23:36 13
Ammol napisał/a:

Ja pierdole Co za picki jeżdżą na tych deskach? Ze dwa dni temu z pięści rozjebałem przednią szybę w aucie a ten deską bocznej nie może.

Gaz łupkowy też pięścią wydobywasz?

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2011-07-29, 23:43 1
no nie wieżę nikt nie miał narzędzia do otwarcia tego auta

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
Åmmol 2011-07-30, 0:52
torento napisał/a:

@up taki byku jesteś, mówisz? Pewnie zauważyłeś, że anonimowy gościu na gołej klacie nie rozbił szyby belką za pierwszym razem, co może oznaczać, że szyby w tym aucie są nieco mocniejsze od tych w twoim żuku.

Oj to cię zmartwię, nie jestem bykiem i za takiego się nie uważam To nie był żuk, to nawet nie było moje auto. Po prostu się wkurwiłem bo mi jakaś kurwa psa przejechała, a jak wiadomo adrenalina robi swoje. Co nie zmienia faktu, że szyba na filmie pancerna czy chuj wie jaka nie była.

spiepszaj_dzbanie, no patrząc na twój "tytuł użytkownika" i awatar to będąc na twoim miejscu też bym był zdziwiony.
Zgłoś
zonk 2011-07-30, 0:56
W naszej kochane Polsce właściciel tego auta domagałby się jeszcze odszkodowania za wybitą szybę
Zgłoś
Åmmol 2011-07-30, 0:56 1
SQT napisał/a:

W naszej kochane Polsce właściciel tego auta domagałby się jeszcze odszkodowania za wybitą szybę

No w moim przypadku się domaga
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów