Kolejny sposób na wejście do samochodu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kolejny sposób na wejście do samochodu
Przecież te dzieci były bezpieczne w tym samochodzie... Po cholerę wybili tę szybę?
Matka przynajmniej miskę z wodą mogła im zostawić.
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Żaden debilny amerykański idiota nie wpadł na to ,ze jak sie nie ma siły aby wybić szybe to trzeba wziąć coś o jak najmniejszym polu powierzchni aby ciła uderzenia na centymert kwadratowy była jak największa a dalej już łatwo bo boczne szyby oraz tylna są tak zrobione aby się rozpaść na kawałki malutkie automatycznie....
Tępy naród...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Tępy naród...
żeby głupi miał zagadkę...
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Idioci. Nie mogli wysadzić tych drzwi?
moze od razu samochod zepchnac z klifu
Ja pierdole Co za picki jeżdżą na tych deskach? Ze dwa dni temu z pięści rozjebałem przednią szybę w aucie a ten deską bocznej nie może.
@up taki byku jesteś, mówisz? Pewnie zauważyłeś, że anonimowy gościu na gołej klacie nie rozbił szyby belką za pierwszym razem, co może oznaczać, że szyby w tym aucie są nieco mocniejsze od tych w twoim żuku.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
Ammol napisał/a:
Ja pierdole Co za picki jeżdżą na tych deskach? Ze dwa dni temu z pięści rozjebałem przednią szybę w aucie a ten deską bocznej nie może.
Gaz łupkowy też pięścią wydobywasz?
katana wa bushi no tamashi
torento napisał/a:
@up taki byku jesteś, mówisz? Pewnie zauważyłeś, że anonimowy gościu na gołej klacie nie rozbił szyby belką za pierwszym razem, co może oznaczać, że szyby w tym aucie są nieco mocniejsze od tych w twoim żuku.
Oj to cię zmartwię, nie jestem bykiem i za takiego się nie uważam To nie był żuk, to nawet nie było moje auto. Po prostu się wkurwiłem bo mi jakaś kurwa psa przejechała, a jak wiadomo adrenalina robi swoje. Co nie zmienia faktu, że szyba na filmie pancerna czy chuj wie jaka nie była.
spiepszaj_dzbanie, no patrząc na twój "tytuł użytkownika" i awatar to będąc na twoim miejscu też bym był zdziwiony.
W naszej kochane Polsce właściciel tego auta domagałby się jeszcze odszkodowania za wybitą szybę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów