Wiedzą od czego zacząć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a gdzie dalsza część?? dawaj linka do całości
ktoś mi wytłumaczy dlaczego męzczyzna może publicznie pokazywać cycki a kobieta nie?
to nie w afryce tylko w jakiejś dżungli było
kurwa rasizm w chuj :/ cycki czarnych to na potege pokazuja ale bialych to juz nie pokaze zjeby :/
Dziwicie się? Pierwszy raz białe cycki zobaczyli.
cursecrow napisał/a:
ktoś mi wytłumaczy dlaczego męzczyzna może publicznie pokazywać cycki a kobieta nie?
Kobiety chyba sie tak nie podniecaja jak faceci. Gdybym ja zobaczyl cycuchy na ulicy to od razu udany dzien.
Oni mogli a my nie? Co to kurwa ma byc?! Nie ma piwa.
Jak to jest, że jak się ogląda te wszystkie filmy o murzynach, to oni nic konstruktywnego nie robią...
Albo siedzą, albo tańczą.
Albo siedzą, albo tańczą.
@lm, bo mają już wszystko co do szczęścia im potrzeba.
Na podatki i głupich polityków robić nie muszą, srajfona do szczęścia nie potrzebują, to siedzą albo tańczą. Zgłodnieją to zapolują, wieczorem poruchają i idą spać. A my zapierdalamy nie wiadomo za czym. Cały tydzień w robocie a na koniec dnia w tv rudą mordę widzisz.
Na podatki i głupich polityków robić nie muszą, srajfona do szczęścia nie potrzebują, to siedzą albo tańczą. Zgłodnieją to zapolują, wieczorem poruchają i idą spać. A my zapierdalamy nie wiadomo za czym. Cały tydzień w robocie a na koniec dnia w tv rudą mordę widzisz.
Bridgwater88 napisał/a:
kurwa rasizm w chuj :/ cycki czarnych to na potege pokazuja ale bialych to juz nie pokaze zjeby :/
Tak już jest z filmami przyrodniczymi - pokazują zwierzęta w ich naturalnym środowisku. Krowy, słonie, małpy - czy to afryka, amazonka czy inne zadupie - wszystkie dzikie cycki pokazują, poza tymi cywilizowanymi.
jedna laska ostro wyglada jak malpa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów