Kiedyś mówiłem młodszemu bratu, że dzieci znajduje się w kapuście. Dzisiaj jadł bigos i znalazł kawałek mięsa. Popłakał się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
przeciez bigos to kapucha i mieso....
Jak można znaleźć kawałek mięsa w bigosie ? Toż to kurwa bez kiełbasy nie istnieje
A może jedliście sałatę i znalazł ślimaka?
Normalnie można znaleźć kawałek mięsa w bigosie. Bigos jest potrawą wielowędlinową, jak grochówka, czy gulasz węgierski. Czy to jasne?
Furki napisał/a:
Jak można znaleźć kawałek mięsa w bigosie ? Toż to kurwa bez kiełbasy nie istnieje
Nie wiem gdzie ty się chowałeś,ale w bigosie jest coś więcej niż tylko kawałek kiełby,antymuslimski kark jak i łopatka podjebana smalcem i wóda z takich owoców(o których pewnie nie słyszałeś)-śliwki
kupmsobie jakiś słoik w markecie to pewnie będzie bogatszy niż twój komentarz,to pisalem Ja! obrońca bigosu!
Już z rana narobiłeś mi smaku. Ale bym tak opierdolił dobrą porcję bigosu.
Same here bro... Jeszcze taki ze śliwką i żurawiną. Owocki są dobre tylko z mięchem.
Co się nawinie to do garczka
Można się uśmiechnąć, ale wypada poinformować o podjebaniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów