Mówcie co chcecie ale kurdę dzieciaki zrobiły to tak zajebiście że prawię uwierzyłem że to orginalny teledysk! kłaniam się nisko !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Kieszon
faktycznie stary w chuj jesteś. Dzisiaj byłem akurat na orliku ciepło, idealna pogoda do grania a taki na oko 12 latek mówi, że idzie do domu grać na kompie w csa... Dno.
faktycznie stary w chuj jesteś. Dzisiaj byłem akurat na orliku ciepło, idealna pogoda do grania a taki na oko 12 latek mówi, że idzie do domu grać na kompie w csa... Dno.
Azar napisał/a:
@up
Ponadto muzyką nie jest też żaden utwór nie posiadający przekazu.
Powiedz to samo o utworach Mozarta, Chopina, Vivaldiego, Mahlera pozbawionych tekstu
co za shit. nie ma piwa
duze piwo ! dobrze wiedziec ze nie kazdy gimbus jest zalosny....byle tak dalej ;]
Szejder napisał/a:
Może i jestem rocznik 95, ale kocham tego typu kawałki wielkie piwo dla CIebie bracie bo powiedziałeś prwade. Ile ja bym dał żeby móc wybierać czas, w którym się urodziłó
Wybaczcie za błędze ort. i interpunkcjne ale jestem lekko naj.e.ba*y ;]
Jak jestes z 95 to po co wpisales ze masz 22 lata?
Brakuje im bluz z "Prosto", nie zapaliły papierosa tylko jointa, nie siedziały na ławce tylko grały w tibię.
Face the reality.
Tak, to była ironia.
Face the reality.
Tak, to była ironia.
@Szejder, myślałeś, że jak usuniesz komentarz to z cytatów też on zniknie? (dlatego ja wolałem podać uczciwy wiek, żeby się potem tak nie wjebać, a poza tym i tak mam "96" w nicku)
Ale do rzeczy. Ja co prawda jak jest ładna pogoda to wsiadam na rower i napierdalam kilometry ale z mojego rocznika to może z 5-6 znajomych wychodzi regularnie na dwór, a większość zamiast zdobywać doświadczenie np. w grze w piłkę woli expić, a jeśli już wychodzą to po to aby się napić albo naćpać. Smutne to.
Ale do rzeczy. Ja co prawda jak jest ładna pogoda to wsiadam na rower i napierdalam kilometry ale z mojego rocznika to może z 5-6 znajomych wychodzi regularnie na dwór, a większość zamiast zdobywać doświadczenie np. w grze w piłkę woli expić, a jeśli już wychodzą to po to aby się napić albo naćpać. Smutne to.
Zajebiste, wraca mi wiara w to, że jest jeszcze jakaś normalna młodzież
hej, hej la la la la, hej hej hej!
Mimo, że młody rocznik (92) to lubię tę piosenkę
Mimo, że młody rocznik (92) to lubię tę piosenkę
kurde ale klimat, stare dobre czasy dobrze ze zalapalem sie na ich resztki (bo wychowalem sie w malym miasteczku). Ogolnie komorke pierwszy raz w lapie mialem majac 14-15 lat (jesli wogole mozna to nazwac komorka). Podobniez komputer. Dziecinstwo spedzilem na boisku i na rowerze. Po osiedlu biegalismy ujebani od stop do glow... Kurde wiecie co, ide se pierdyknac jeszcze jedno piwo, choc obiecalem sobie ze to przed chwila bylo ostatnie
Ahh... stare czasy dzieciństwa kiedy zawsze można było wyjść z kumplami pograć w piłkę lub pobawić się w chowanego nocą. Kiedy można było siedzieć do 2 w nocy i nikt nie panikował. Tęsknie za latami swojej młodości (czyt. dzieciństwa), gdy w radiu leciały same dobre kawałki a solarka i tapeta była bardzo rzadka u dziewczyn. Ogólnie dzieci i młodzież mieli więcej oleju w głowie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów