Mówcie co chcecie ale kurdę dzieciaki zrobiły to tak zajebiście że prawię uwierzyłem że to orginalny teledysk! kłaniam się nisko !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej nie siedzą przed kompem ... małe czubki.
kurwa, czyżby istniała jeszcze szansa na normalną młodzież ? Taka iskierka nadziei...
Pener za lat młodości
mdma888 napisał/a:
kurwa, czyżby istniała jeszcze szansa na normalną młodzież ? Taka iskierka nadziei...
A czym dla Ciebie jest normalna młodzież?
taka która zna stare kawałki, która nie słucha dubstepu, która kurwa nie siedzi przed kompem 24, która wyjdzie i pogra w piłkę, która nie słucha muzy z telefonów, po prostu dobre stare, lata 80.
Ale widzę że do was to nie dociera...
Ale widzę że do was to nie dociera...
Za dużo siedzę na Sadisticu. 1:22 środkowy czerwony udaje, że wali konia.
...napisał pedobear
Muzyka kojarzy sie z najlepszym .
takich dzieci ziemia już nie zobaczy
takich dzieci ziemia już nie zobaczy
Dokładnie niema.
Na YT jest ten filmik z datą 2009 i podpisem ze był kręcony 5 lat temu
Na YT jest ten filmik z datą 2009 i podpisem ze był kręcony 5 lat temu
@up
Bo to jest gatunek, którego nie da się szkalować.
Nakurwianie młotem po kaloryferach nie jest muzyką.
Ponadto muzyką nie jest też żaden utwór nie posiadający przekazu.
Muzyka była niegdyś narzędziem osobistej ekspresji twórców. Słowa docierały do serc, a melodia przypominała coś nieziemskiego. Dawne utwory rockowe czy bluesowe były niczym modlitwy.
A dziś liczy się łupanie i sieczka dla bezrozumnego stada.
Mam nadzieję, że ten świat niedługo spłonie.
Bo to jest gatunek, którego nie da się szkalować.
Nakurwianie młotem po kaloryferach nie jest muzyką.
Ponadto muzyką nie jest też żaden utwór nie posiadający przekazu.
Muzyka była niegdyś narzędziem osobistej ekspresji twórców. Słowa docierały do serc, a melodia przypominała coś nieziemskiego. Dawne utwory rockowe czy bluesowe były niczym modlitwy.
A dziś liczy się łupanie i sieczka dla bezrozumnego stada.
Mam nadzieję, że ten świat niedługo spłonie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów