Mówcie co chcecie ale kurdę dzieciaki zrobiły to tak zajebiście że prawię uwierzyłem że to orginalny teledysk! kłaniam się nisko !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostatnie normalne roczniki to 89-92, potem jest już tylko gorzej...
~Sklej napisał/a:
Ostatnie normalne roczniki to 89-92, potem jest już tylko gorzej...
Smutna prawda, 93 to już w sporej mierze gimbusy i hipsterskie ścierwa, niewielu jest normalnych albo zdrowo pokręconych
mdma888 napisał/a:
taka która zna stare kawałki, która nie słucha dubstepu, która kurwa nie siedzi przed kompem 24, która wyjdzie i pogra w piłkę, która nie słucha muzy z telefonów, po prostu dobre stare, lata 80.
Ale widzę że do was to nie dociera...
jesteś rocznik 86 i piszesz o starych dobrych latach 80?
mama opowiadała, tak?
Aż dziwne jak takie nagranie potrafi polepszyć humor.Masz Piwo!
A co do rocznika 93 to coś w tym jest u mnie w byłej szkole jako pierwsi zaczęli się robić na emo czy szpanować fonami za chuj wie ile pln.
A co do rocznika 93 to coś w tym jest u mnie w byłej szkole jako pierwsi zaczęli się robić na emo czy szpanować fonami za chuj wie ile pln.
znalezli sie kurwa 20 latkowie ktorzy tesknia za starymi czasami, siedzicie teraz wy tak samo przed komputerami jak oni. Caly dzien na sadolu i bredzicie ze szkoda ze sie nie urodzilem w 80'. błagam was
Ja na szczęście miałem okazję załapać się na dorastanie wśród dzieciarni na dworzu, dopiero potem wkroczyły komputery - ale to też nie potrafiło oderwać człeka od wielogodzinnego meczu w gałę kończonego wynikiem typu 87:64 bo już było na tyle ciemno, że piłkę widziało się w momencie dostawania w ryj.
Z braku wszystkiego rosła wykurwista kreatywność, jak coś zrobić z niczego, nawet jebane butelki zbierałem, żeby mieć na lody czy kolejny numer Sztandaru Młodych i obowiązkowego komiksu w nim
Zabawy z kamerą to dopiero jak miałem koło 20-tki, kumpel miał i się potrafiło połączyć zabawę na mieście z kręceniem przygłupich filmów i piciem piwa. Samo picie piwa nie było niczym złym, ot picie dla towarzystwa i radości. A dziś? Tylko by się nakurwić.
W pracy mam do czynienia przede wszystkim z ludźmi o około 10 lat młodszymi... i co? I pomimo, że jestem od nich starszy, sporo grubszy, więcej pijący - to za młodu wyrobiłem sobie na tyle sporą sprawność, że dziś niejednego gówniarza mogę przydziwić, nie wspominając o większej chęci do ruchu na świeżym powietrzu i olewczym podejściu do jebanych gejfonów czy innych badziewi z nadgryzionym jabłuszkiem. Dl mnie liczy się człowiek, dla nich przede wszystkim kasa... Smutne.
Z braku wszystkiego rosła wykurwista kreatywność, jak coś zrobić z niczego, nawet jebane butelki zbierałem, żeby mieć na lody czy kolejny numer Sztandaru Młodych i obowiązkowego komiksu w nim
Zabawy z kamerą to dopiero jak miałem koło 20-tki, kumpel miał i się potrafiło połączyć zabawę na mieście z kręceniem przygłupich filmów i piciem piwa. Samo picie piwa nie było niczym złym, ot picie dla towarzystwa i radości. A dziś? Tylko by się nakurwić.
W pracy mam do czynienia przede wszystkim z ludźmi o około 10 lat młodszymi... i co? I pomimo, że jestem od nich starszy, sporo grubszy, więcej pijący - to za młodu wyrobiłem sobie na tyle sporą sprawność, że dziś niejednego gówniarza mogę przydziwić, nie wspominając o większej chęci do ruchu na świeżym powietrzu i olewczym podejściu do jebanych gejfonów czy innych badziewi z nadgryzionym jabłuszkiem. Dl mnie liczy się człowiek, dla nich przede wszystkim kasa... Smutne.
mdma888 napisał/a:
taka która zna stare kawałki, która nie słucha dubstepu, która kurwa nie siedzi przed kompem 24, która wyjdzie i pogra w piłkę, która nie słucha muzy z telefonów, po prostu dobre stare, lata 80.
Ale widzę że do was to nie dociera...
Pierdolisz jak poparzony. Wychowałem się i znam wszystkie piosenki Elektrycznych gitar, ba nawet często przy piwku podśpiewuję je sobie na karaoke a teraz słucham dupstepu i jakoś nie hejtuję na wszystko co mi się nie podoba. Chuju.
@mdma888
No i na chuj znowu mieszasz w rzecz postronne gusta muzyczne, co za kurwa idiota i ignorant jebany.
No i na chuj znowu mieszasz w rzecz postronne gusta muzyczne, co za kurwa idiota i ignorant jebany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów