Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Dzieci z trójkąta - Dokument
qyk • 2012-09-16, 19:20

"Relacja naszego fotoreportera z najbardziej nabezpiecznej dzielnicy we Wroclawiu zwanej przez ludzi "trójkatem bermudzkim". Są tam ściany opatrzone napisem " Kto tu wejdzie, nigdy nie wyjdzie stąd żywy" Mieszka tam wiele rodzin patologicznych, które żyją w wielkiej nędzy. Dzieci włócza sie po ulicach nie mając miejsc na zabawe i szerzą przestepczość wśród nieletnich. Policja nie ma kontroli w wielu miejscach "trójkąta".
Fotografie, Muzyka, Montaż
Adam Lach"

Ale to nie tylko Wrocław...

Po tagach się nie znalazło
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kubatron 2012-09-16, 21:53
dodatkowo moge dodać, że na trójkącie jest bida po wielkiej powodzi z 1997 roku, wiekoszosc rodzin sie nie wybiła spowrotem do normalności, co stracili to juz nie odzyskali do dnia dzisiejszego.
Zgłoś
Keepo 2012-09-16, 21:59 1
torento napisał/a:

@Newgate, orunia, port, letnica czy łąkowa?

W porcie kiedyś mnie skiny goniły Chciał bym żeby wrócili przynajmniej był porządek Na łąkowej to już nie to samo co kiedyś mogę tam na spinie przejść przez całą dzielnice i nikt mnie nawet nie zaczepi a na Oruni ostatnio byłem to w sklepie jakieś 3 cwaniaczki młode mnie zaczepiały wyszedłem przed sklep poczekałem na nich ale się speszyli chłopaczki. Ogólnie to już nie to samo co kiedyś. To jest nowa era zapoczątkowana zabójstwem zachara Kawał z niego skurwiela był ale przynajmniej armeńców za mordy trzymał Dodam że widziałem filmik jak go odjebali.
Zgłoś
CL~ 2012-09-16, 22:07
również jestem z wrocławia, a wszystko o tb to ploty....
Zgłoś
Perhydrol 2012-09-16, 22:13 2
Na Gliwickim trójkącie zapierdolą koła podczas jazdy
Zgłoś
patrix997 2012-09-16, 22:15
Zupełnie jak u mnie w Łodzi
Zgłoś
Keepo 2012-09-16, 22:15 3
Jakoś tak pasuje mi tekst do miejsc ukazanych w filmie.. ogólnie burdel i patologia.
Zgłoś
qyk 2012-09-16, 22:15
To i jak się wypowiem.

Sosnowiec - Baraki i Zagórze (na Zagórzu spalili auto typowi co do dziewczyny przyjechał tylko dla tego że było na blachach z WaWy. Morderstwa i kradzieże chlebuś powszedni )

Będzin - W 90 latach to w centrum i na Syberce ostro było! Na chwile obecną większość siedzi, teraz wyrośnięta gimbaza
chce byś kull
Zgłoś
honecker 2012-09-16, 22:20 2
17 lat temu gdy to pierwszy raz puszczono, mało kto zostawił na reportażu suchą nitkę, przesada , przejaskrawienie szukanie sensacji na siłę.
W każdym większym mieście sa takie obszary o wyrobionej reputacji, która na szczęście zdezaktualizowała się.
Zgłoś
DarkBolo 2012-09-16, 22:21
Dobre, ale trochę mało tekstu a za dużo fotek.
Piwo leci.
Zgłoś
dk2626 2012-09-16, 22:37
mieszkałem tam przez rok
Zgłoś
Kondra 2012-09-16, 22:39
@up

To świetnie.
Zgłoś
TrooperBR 2012-09-16, 22:49
za dużo reżyserki, połowa z tego co te dzieciary mówią/robią to czysta prowokacja.
Zgłoś
c................a 2012-09-16, 23:17
Zapraszam na Orunie w Gdańsku.. to jest dopiero dzielnica latających noży!
Zgłoś
Robajson 2012-09-16, 23:18
Mieszkam niedaleko trójkąta i teraz to u mnie w centrum tak jest.
Zgłoś
konował 2012-09-16, 23:18
Dlatego powinno się tych żulików kastrować, nie od razu przez odcięcie jaj ale np jakiś zastrzyk ??? Nawet bez przymusowo wystarczyło by by każda żulica/żul który dał się wykastrować otrzymał np 200 zł, dla takiego żula to kasa na wino, bo i tak na własne dzieci ma wyjebane. Przynajmniej w jakimś stopniu przerwało by to całe patologiczne pokolenia którzy i tak skończą we własnym gównie. Brutalne ??? Ale prawdziwe.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem