18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
ganja125 2012-04-19, 9:55
jeżeli ktoś kurwa powie że za dzieciaka ma źle to sie kurwa myli

white power
Zgłoś
r................a 2012-04-19, 10:33
Ta sytuacja w Korei Pn wywołana jest brakiem ZUS-u.
gdyby taka instytucja tam istniała mięlibyśmy drugą Japonię.
a Wy narzekacie że u nas źle...
Zgłoś
ankeusz 2012-04-19, 11:11
'Dzieci w Korei Północnej maja przechlapane'

Bo są brzydkie?
Zgłoś
Z................y 2012-04-19, 11:23 1
angel napisał/a:

nie sądzę aby to forum było dobrym miejscem na 50 min filmów, których i tak prawie nikt nie zobaczy - już 2 osoby postawiły piwo nawet nie oglądając do końca. Takie wrzucanie długich reportaży kopiowanych z TV zajmuje tylko miejsce na serwerach.

Sam nie oglądałeś a się wypowiadasz jaki to "wartościowy" reportaż

Ja obejrzałem, więc siedź na dupie. Bierz łopatę w dłoń i idź z Penerem robić piknik na cmentarzu.
Zgłoś
DonLechoos 2012-04-19, 11:52
Misję pokojową do nich wysłać
Zgłoś
mateuszwolf5 2012-04-19, 11:53 6
Ten film jest tu bardziej na miejscu niż kolejne kompilacje durnych amerykanów.
Zgłoś
Nabs 2012-04-19, 12:07 1
Jak za dużo miejsca zajmuje, to w to miejsce skasować połowę filmików z "było.pl" gdzie miejscami jeden filmik potrafi mieć kilka lub nawet kilkanaście swoich dubli (swoją drogą odrobinę ręki do tego przyłożyłem ).

Mówicie żeby opisywać - ok, a potem będzie 30 postów "nie przeczytałem bo za długie" jak to zwykle z gimbolandią i innymi kretynami bywa..

Nie chcecie kasować tematów w "było.pl" to chociaż te filmiki skasujcie które i tak nie są przez żadne roboty indeksowane. Z 18 tysięcy tematów to bardzo sporo miejsca by wam się zrobiło
Zgłoś
lokers86 2012-04-19, 12:35
no i gdzie ci amerykanie ze swoją demokracją... a te atomówki północnych to amerykanie by sobie zestrzelili jak by chcieli...

lokers86
Zgłoś
V................n 2012-04-19, 12:37
Ja pierdole. Nic kurwa nie słychać bo muzyka zagłusza. Świetny dokument, w chuj dobrze zrobiony...

Ale zjebałem... inny filmik miałem odpalony. Czy jestem chory?
Zgłoś
przemas1234 2012-04-19, 12:40
dlaczego ten kraj jeszcze nie został kurwa zrównany z ziemią,na pewno wszyscy odrzuceni mieszkańcy korei marzą o takim rozwiązaniu,o skróceniu męki.

Zgłoś
Doniii 2012-04-19, 12:55
Sadol sadolem. ale kurwa. Dzieci na świat się nie prosiły. Mam 3 letnią córkę i aż pięści się zaciskają. Jak to jest możliwe:/ SKURWYSYŃSTWO !
Zgłoś
Krzysztov 2012-04-19, 12:56 1
~angel, ~pener, ~W i ~Koniu
uważam, że przy spadającym poziomie Sadistic ważne, by wstawiane materiały były jak najlepsze, i związane z forum. jeśli nawet mają trwać 30, 40 min, niech i tak będzie, w zamian można wyjebać masę bezwartościowego syfu.
i nie chodzi mi stricte o ten film, są na hardzie reportaże ciekawie opisane, ale są i tak samo długie, bezwartościowe, a wypadałoby nie wrzucać jednych i drugich do tego samego worka.

choć faktycznie, niewiele osób używa już sadystycznych filmów, a jeszcze mnie potrafi skrócić i opisać, masz całkowitą rację. tylko jak sobie z tym poradzić? konkursy kubkowe?
Zgłoś
Cavaran 2012-04-19, 12:56
Na youtube można znaleźć więcej takich dokumentów, typu: "Korea Północna - Kraj Cichej Śmierci",
"Wakacje w Korei Północnej".
Zgłoś
Krzysztov 2012-04-19, 12:58
@up
no to hyc do zbiorczego, Korea Płn kurwa i huj. i wszystko będzie w jednym miejscu.
Zgłoś
skizo 2012-04-19, 13:01 1
Ciężko się patrzy na coś takiego tym bardziej jak ktoś ma swoje... Piszcie co chcecie na mnie ,że to sadistic etc etc ale jak zobaczyłem jak dzieciak nie miał sił wypowiedzieć "nie mam domu" z głodu... wyłączyłem kurwa czym te dzieci są winne..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów