Dzieci w Korei Północnej maja przechlapane
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
jeżeli ktoś kurwa powie że za dzieciaka ma źle to sie kurwa myli
a Wy narzekacie że u nas źle...
gdyby taka instytucja tam istniała mięlibyśmy drugą Japonię.
a Wy narzekacie że u nas źle...
angel napisał/a:
nie sądzę aby to forum było dobrym miejscem na 50 min filmów, których i tak prawie nikt nie zobaczy - już 2 osoby postawiły piwo nawet nie oglądając do końca. Takie wrzucanie długich reportaży kopiowanych z TV zajmuje tylko miejsce na serwerach.
Sam nie oglądałeś a się wypowiadasz jaki to "wartościowy" reportaż
Ja obejrzałem, więc siedź na dupie. Bierz łopatę w dłoń i idź z Penerem robić piknik na cmentarzu.
Misję pokojową do nich wysłać
Ten film jest tu bardziej na miejscu niż kolejne kompilacje durnych amerykanów.
Jak za dużo miejsca zajmuje, to w to miejsce skasować połowę filmików z "było.pl" gdzie miejscami jeden filmik potrafi mieć kilka lub nawet kilkanaście swoich dubli (swoją drogą odrobinę ręki do tego przyłożyłem ).
Mówicie żeby opisywać - ok, a potem będzie 30 postów "nie przeczytałem bo za długie" jak to zwykle z gimbolandią i innymi kretynami bywa..
Nie chcecie kasować tematów w "było.pl" to chociaż te filmiki skasujcie które i tak nie są przez żadne roboty indeksowane. Z 18 tysięcy tematów to bardzo sporo miejsca by wam się zrobiło
Mówicie żeby opisywać - ok, a potem będzie 30 postów "nie przeczytałem bo za długie" jak to zwykle z gimbolandią i innymi kretynami bywa..
Nie chcecie kasować tematów w "było.pl" to chociaż te filmiki skasujcie które i tak nie są przez żadne roboty indeksowane. Z 18 tysięcy tematów to bardzo sporo miejsca by wam się zrobiło
no i gdzie ci amerykanie ze swoją demokracją... a te atomówki północnych to amerykanie by sobie zestrzelili jak by chcieli...
Ale zjebałem... inny filmik miałem odpalony. Czy jestem chory?
dlaczego ten kraj jeszcze nie został kurwa zrównany z ziemią,na pewno wszyscy odrzuceni mieszkańcy korei marzą o takim rozwiązaniu,o skróceniu męki.
uważam, że przy spadającym poziomie Sadistic ważne, by wstawiane materiały były jak najlepsze, i związane z forum. jeśli nawet mają trwać 30, 40 min, niech i tak będzie, w zamian można wyjebać masę bezwartościowego syfu.
i nie chodzi mi stricte o ten film, są na hardzie reportaże ciekawie opisane, ale są i tak samo długie, bezwartościowe, a wypadałoby nie wrzucać jednych i drugich do tego samego worka.
choć faktycznie, niewiele osób używa już sadystycznych filmów, a jeszcze mnie potrafi skrócić i opisać, masz całkowitą rację. tylko jak sobie z tym poradzić? konkursy kubkowe?
uważam, że przy spadającym poziomie Sadistic ważne, by wstawiane materiały były jak najlepsze, i związane z forum. jeśli nawet mają trwać 30, 40 min, niech i tak będzie, w zamian można wyjebać masę bezwartościowego syfu.
i nie chodzi mi stricte o ten film, są na hardzie reportaże ciekawie opisane, ale są i tak samo długie, bezwartościowe, a wypadałoby nie wrzucać jednych i drugich do tego samego worka.
choć faktycznie, niewiele osób używa już sadystycznych filmów, a jeszcze mnie potrafi skrócić i opisać, masz całkowitą rację. tylko jak sobie z tym poradzić? konkursy kubkowe?
Na youtube można znaleźć więcej takich dokumentów, typu: "Korea Północna - Kraj Cichej Śmierci",
"Wakacje w Korei Północnej".
"Wakacje w Korei Północnej".
@up
no to hyc do zbiorczego, Korea Płn kurwa i huj. i wszystko będzie w jednym miejscu.
no to hyc do zbiorczego, Korea Płn kurwa i huj. i wszystko będzie w jednym miejscu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów