18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Pener 2012-04-18, 22:03 4
kurwa, znowu film trwający "w chuj"
Zgłoś
~Angel 2012-04-18, 22:19 2
i zajmujący "w pizdu" miejsca
Zgłoś
cdata 2012-04-18, 22:40 95
angel napisał/a:

i zajmujący "w pizdu" miejsca

Pener666 napisał/a:

kurwa, znowu film trwający "w chuj"

No tak... bo jak coś jest "wartościowego" lub wymagającego IQ >90 to już nie ogarniacie i się nie podoba....
Zgłoś
~Angel 2012-04-18, 22:53 8

nie sądzę aby to forum było dobrym miejscem na 50 min filmów, których i tak prawie nikt nie zobaczy - już 2 osoby postawiły piwo nawet nie oglądając do końca. Takie wrzucanie długich reportaży kopiowanych z TV zajmuje tylko miejsce na serwerach.

Sam nie oglądałeś a się wypowiadasz jaki to "wartościowy" reportaż
Zgłoś
djoshin 2012-04-18, 22:58 2
jak jarek wygra będzie to samo pomniki co skrzyżowanie bida z nędzą dziesięcina
Zgłoś
miodowar 2012-04-18, 22:58 28
Ja oglądam każdy taki film, telewizji nie oglądam praktycznie w ogóle, a jak już nawet mi się zdarzy, to tylko serwisy informacyjne, a tego typu dokumenty mnie bardzo ciekawią, ja dziękuję za tą wstawkę i proszę o więcej. Wczoraj np. obejrzałem na hardzie cały dokument o kanibalu, a też trwał koło godziny.
Zgłoś
Pener 2012-04-18, 22:59
angel napisał/a:

Sam nie oglądałeś a się wypowiadasz jaki to "wartościowy" reportaż

bo ma wysokie ajkju i wie co w nim jest bez oglądania
Zgłoś
W 2012-04-18, 23:00 2
nie wrzucajcie godzinnych filmów. ciekawy dokument można pokrótce opisać, czy wrzucić krótki fragment i zachęcić do obejrzenia w : sadistic.pl/sadystyczne-filmy-vf50.htm
Zgłoś
Keepo 2012-04-18, 23:01 1
Oni tam tak żyją bo widocznie im tak pasuje... Nie potrafią się zbuntować to niech kurwa gniją w tej ich propagandzie. I nie pierdolcie mi tutaj że bunt jest niemożliwy. Żyją w tak zacofanym pod każdym względem państwie. Że nawet jak by podnieśli kije z ziemi to mogli by obalić tego tam chujka co teraz rządzi... "No tak ale on ma żołnierzy" Kurwa ci jego żołnierze są tak samo traktowani jak cywile, no może za wyjątkiem tego że dostają pół kilo ryżu więcej na miesiąc. Kiedyś się uśmiałem z faktu o tym że na granicy jak stoją posterunki to zawsze po dwóch żołnierzy obok siebie, jeden ma pilnować drugiego żeby nie spierdolił do Korei Południowej.

Zgłoś
cdata 2012-04-18, 23:03 1
Pener666 napisał/a:

bo ma wysokie ajkju i wie co w nim jest bez oglądania

hmmmm po 15 minutach już człowieka to zaciekawi.... i wie że to dobry reportaż. Książki też nie przeczytasz do końca a już wiesz że jest dobra.

Ale się nie przejmujcie! każdy popełnia błędy - trzeba się na nich uczyć
Zgłoś
gared 2012-04-18, 23:13 33
Świetny dokument dzięki za wstawienie
Zgłoś
ĸuń 2012-04-18, 23:19 1
gared napisał/a:

Świetny dokument dzięki za wstawienie

Zawsze ktoś się wyłamie i powie inaczej
Zgłoś
misiorysio 2012-04-19, 0:45 8
Obejrzałem, smutno mi kurwa się zrobiło.
Zgłoś
noe82 2012-04-19, 0:51 26
piwo za film, widziałem cały, to jest kurwa bardziej sadystyczne co się dzieje z tymi dziećmi niż rozjebane auta rusków, a tych wszystkich z plemnikami w nazwie z przodu proszę o nie pozostawianie tych dziecinnych komentarzy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów