Dzieci w Korei Północnej maja przechlapane
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
i zajmujący "w pizdu" miejsca
Pener666 napisał/a:
kurwa, znowu film trwający "w chuj"
No tak... bo jak coś jest "wartościowego" lub wymagającego IQ >90 to już nie ogarniacie i się nie podoba....
nie sądzę aby to forum było dobrym miejscem na 50 min filmów, których i tak prawie nikt nie zobaczy - już 2 osoby postawiły piwo nawet nie oglądając do końca. Takie wrzucanie długich reportaży kopiowanych z TV zajmuje tylko miejsce na serwerach.
Sam nie oglądałeś a się wypowiadasz jaki to "wartościowy" reportaż
Ja oglądam każdy taki film, telewizji nie oglądam praktycznie w ogóle, a jak już nawet mi się zdarzy, to tylko serwisy informacyjne, a tego typu dokumenty mnie bardzo ciekawią, ja dziękuję za tą wstawkę i proszę o więcej. Wczoraj np. obejrzałem na hardzie cały dokument o kanibalu, a też trwał koło godziny.
angel napisał/a:
Sam nie oglądałeś a się wypowiadasz jaki to "wartościowy" reportaż
bo ma wysokie ajkju i wie co w nim jest bez oglądania
nie wrzucajcie godzinnych filmów. ciekawy dokument można pokrótce opisać, czy wrzucić krótki fragment i zachęcić do obejrzenia w : sadistic.pl/sadystyczne-filmy-vf50.htm
Oni tam tak żyją bo widocznie im tak pasuje... Nie potrafią się zbuntować to niech kurwa gniją w tej ich propagandzie. I nie pierdolcie mi tutaj że bunt jest niemożliwy. Żyją w tak zacofanym pod każdym względem państwie. Że nawet jak by podnieśli kije z ziemi to mogli by obalić tego tam chujka co teraz rządzi... "No tak ale on ma żołnierzy" Kurwa ci jego żołnierze są tak samo traktowani jak cywile, no może za wyjątkiem tego że dostają pół kilo ryżu więcej na miesiąc. Kiedyś się uśmiałem z faktu o tym że na granicy jak stoją posterunki to zawsze po dwóch żołnierzy obok siebie, jeden ma pilnować drugiego żeby nie spierdolił do Korei Południowej.
Ale się nie przejmujcie! każdy popełnia błędy - trzeba się na nich uczyć
gared napisał/a:
Świetny dokument dzięki za wstawienie
Zawsze ktoś się wyłamie i powie inaczej
Obejrzałem, smutno mi kurwa się zrobiło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów