18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
ĸuń 2012-04-19, 13:11
Krzysztov, to strona z humorem i raczej rozrywkowym charakterem, a nie centrum trzymania materiałów z telewizji, które trwają po godzinę czy półtorej, przy czym i tak obejrzą to pojedyncze osoby (albo napiszą, że obejrzały)
Więc ja jestem za nie wrzucaniem tak długich materiałów, skupiłbym się na krótkich filmikach, które obejrzy więcej osób.
Zgłoś
Krzysztov 2012-04-19, 13:16 1
no widzisz. a ja unikam oglądania filmików po whujset piw, bo zazwyczaj są gimbusiarskimi modnymi gównami, nie nadającymi się nawet do skomentowania.

nie rezygnujmy z jakichś wartości merytorycznych, skoro filmiki nie mogą trwać godzinę to niech trafiają do odpowiednich działów z odpowiednimi opisami. a będzie z nich więcej pożytku niż z fragmentów "pamiętników z wakacji".
Zgłoś
lith 2012-04-19, 13:18
spoko film, akurat tak do obiadu- w tle do puszczenia
Zgłoś
ĸuń 2012-04-19, 13:21
Krzysztov napisał/a:

nie rezygnujmy z jakichś wartości merytorycznych, skoro filmiki nie mogą trwać godzinę to niech trafiają do odpowiednich działów z odpowiednimi opisami. a będzie z nich więcej pożytku niż z fragmentów "pamiętników z wakacji".

Tu się zgodzę, tylko, że nie każdemu chce się dać staranny opis
Zgłoś
divi1991 2012-04-19, 16:04
third floor przetlumaczone na drugie pietro ... żenada! Pewnie o wiele wiele wiecej informacji przekrecili...
Zgłoś
p................l 2012-04-19, 16:32
Od dzisiaj będę pokazywał ten film każdej emopierdole twierdzącej że ludzie sami mogą sobie poradzić i dlatego poświęca swe życie na pomaganie zwierzętom.
Zgłoś
nynek345 2012-04-19, 17:12 5
Bardzo dobry dokument, widziałem go już wcześniej i muszę pogratulować odwagi temu Koreańczykowi. Patrząc na aktualny syf artykułów o stylach tańca, mruczących silnikach sportowych samochodów, oraz innych filmików wielce "sadystycznych" jest to perełka na Sadisticu warta poświęcenia tej chwili i zobaczenia w całości. Oczywiście i tak ten dokument nie uzbiera wielu piw i zostanie zapomniany, bo bardziej zajebisty na sadystycznym portalu jest Mustang GT... A szkoda.
Zgłoś
arotick 2012-04-19, 18:20
Czego zachód się boi ??
Zgłoś
cdata 2012-04-19, 18:56
divi1991 napisał/a:

third floor przetlumaczone na drugie pietro ... żenada! Pewnie o wiele wiele wiecej informacji przekrecili...

eh... poucz się angielskiego a w szczególności różnice pomiędzy US English a British English to się dowiesz że dobrze przetłumaczyli...

...... po namyślę.. jednak tobie wytłumaczę bo zapewne i tak nie poszukasz informacji... w stanach nie ma czegoś takiego jak parter (ground floor), tam jest 1 piętro. Więc amerykańskie 3 piętro to europejskie 2 piętro.... dlatego naprawdę zamiast gadać głupoty najpierw sprawdź czy dobrze piszesz....
Chodź nie wiem czy i tak to zrozumiesz....
Zgłoś
Cryan 2012-04-19, 20:52 1
Nie rozumiem sapania niektórych, że film się tutaj nie nadaje. Szukałem go kiedyś. Jak tak kurwa bronicie poziomu sadistic, to sami go kurwa trzymajcie, bo jest kilka strasznie, ale to strasznie żenujących wypowiedzi ludzi którzy teraz tak narzekają.

W dupie mam, że ciężko Wam wysiedzieć 50 minut, ale jednak 150+ osób jak do tej pory wystawiła piwko, więc raczej Wasz płacz jest mało istotny.

Co do samej Korei Północnej, któryś z tego typu filmów dokumentalnych o tym cyrku zaczynał się dobrym stwierdzeniem: Pomoc dla tych ludzi nie prędko nadejdzie, bo nie ma tam ropy, więc hamerykańce nie mają za bardzo motywacji, żeby pomagać. Bo co zarobią? Stado ludzi nieprzystosowanych do życia: albo chwalących swoich kochanych kimów, albo schorowanych analfabetów.

@Czesiek181 dziękuję za dobrą wrzutkę.
Zgłoś
~Angel 2012-04-19, 21:19

nikt z obsługi forum nie wypowiadał się na temat treści tego filmu tylko o formie jego prezentacji - zapychanie serwerów molochami. ~W podała propozycję zakładania tematów z całymi reportażami w taki sposób aby nie zapychać serwerów.

Dzisiejsza wrzuta Cześka powaliła na kolana ponad 650 mb
Zgłoś
HutnikHKS 2012-04-19, 21:21
Ja się kurwa pytam, gdzie reszta świata ? Kwestia czasu aż te kitajce zaatakują swiat jak Hitler.
Zgłoś
frealaf 2012-04-19, 23:50
dokument zajebisty, tylko jedno mnie wkurwia - po chuj zawsze wszędzie w polskiej telewizji są lektorzy? z napisami naród by podświadomie uczył się jezyków...
Zgłoś
W 2012-04-20, 10:20 2
Krzysztov napisał/a:

~angel, ~pener, ~W i ~Koniu
uważam, że przy spadającym poziomie Sadistic ważne, by wstawiane materiały były jak najlepsze, i związane z forum. jeśli nawet mają trwać 30, 40 min, niech i tak będzie, w zamian można wyjebać masę bezwartościowego syfu.
i nie chodzi mi stricte o ten film, są na hardzie reportaże ciekawie opisane, ale są i tak samo długie, bezwartościowe, a wypadałoby nie wrzucać jednych i drugich do tego samego worka.

choć faktycznie, niewiele osób używa już sadystycznych filmów, a jeszcze mnie potrafi skrócić i opisać, masz całkowitą rację. tylko jak sobie z tym poradzić? konkursy kubkowe?

oczywiście. również jetem za wrzucaniem i trzygodzinnych filmów pod warunkiem, że załatwisz i opłacisz odpowiednio duży serwer na tenże cel
Zgłoś
nynek345 2012-04-20, 11:18 2
Sadistic ma wystarczająco dużo reklam, nie przesadzajcie że ten serwis jest taki biedny. Poza tym, te ponad 650 mb to nic w porównaniu z wielce sadystycznymi filmikami ukazującymi VW Golfa GTI na parkingu, tańczącego kolesia do jakiegoś Hiperhopa przez 10 minut, itd. Ile jest filmików przedstawiających ryczący silnik? Gdyby zsumować te "sadystyczne" wstawki o motoryzacji, sądzę że te około 650 mb byłoby małą liczbą. Oczywiście nikt nie patrzy, że kilka razy na dzień jest wrzuta filmiku, gdzie najbardziej sadystyczny jest akumulator ze znakiem "Uwaga! Substancja Żrąca!", a większość komentarzy to "ślicznie mruczy".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów