Więc ja jestem za nie wrzucaniem tak długich materiałów, skupiłbym się na krótkich filmikach, które obejrzy więcej osób.
nie rezygnujmy z jakichś wartości merytorycznych, skoro filmiki nie mogą trwać godzinę to niech trafiają do odpowiednich działów z odpowiednimi opisami. a będzie z nich więcej pożytku niż z fragmentów "pamiętników z wakacji".
nie rezygnujmy z jakichś wartości merytorycznych, skoro filmiki nie mogą trwać godzinę to niech trafiają do odpowiednich działów z odpowiednimi opisami. a będzie z nich więcej pożytku niż z fragmentów "pamiętników z wakacji".
Tu się zgodzę, tylko, że nie każdemu chce się dać staranny opis
third floor przetlumaczone na drugie pietro ... żenada! Pewnie o wiele wiele wiecej informacji przekrecili...
eh... poucz się angielskiego a w szczególności różnice pomiędzy US English a British English to się dowiesz że dobrze przetłumaczyli...
...... po namyślę.. jednak tobie wytłumaczę bo zapewne i tak nie poszukasz informacji... w stanach nie ma czegoś takiego jak parter (ground floor), tam jest 1 piętro. Więc amerykańskie 3 piętro to europejskie 2 piętro.... dlatego naprawdę zamiast gadać głupoty najpierw sprawdź czy dobrze piszesz....
Chodź nie wiem czy i tak to zrozumiesz....
W dupie mam, że ciężko Wam wysiedzieć 50 minut, ale jednak 150+ osób jak do tej pory wystawiła piwko, więc raczej Wasz płacz jest mało istotny.
Co do samej Korei Północnej, któryś z tego typu filmów dokumentalnych o tym cyrku zaczynał się dobrym stwierdzeniem: Pomoc dla tych ludzi nie prędko nadejdzie, bo nie ma tam ropy, więc hamerykańce nie mają za bardzo motywacji, żeby pomagać. Bo co zarobią? Stado ludzi nieprzystosowanych do życia: albo chwalących swoich kochanych kimów, albo schorowanych analfabetów.
@Czesiek181 dziękuję za dobrą wrzutkę.
nikt z obsługi forum nie wypowiadał się na temat treści tego filmu tylko o formie jego prezentacji - zapychanie serwerów molochami. ~W podała propozycję zakładania tematów z całymi reportażami w taki sposób aby nie zapychać serwerów.
Dzisiejsza wrzuta Cześka powaliła na kolana ponad 650 mb
uważam, że przy spadającym poziomie Sadistic ważne, by wstawiane materiały były jak najlepsze, i związane z forum. jeśli nawet mają trwać 30, 40 min, niech i tak będzie, w zamian można wyjebać masę bezwartościowego syfu.
i nie chodzi mi stricte o ten film, są na hardzie reportaże ciekawie opisane, ale są i tak samo długie, bezwartościowe, a wypadałoby nie wrzucać jednych i drugich do tego samego worka.
choć faktycznie, niewiele osób używa już sadystycznych filmów, a jeszcze mnie potrafi skrócić i opisać, masz całkowitą rację. tylko jak sobie z tym poradzić? konkursy kubkowe?
oczywiście. również jetem za wrzucaniem i trzygodzinnych filmów pod warunkiem, że załatwisz i opłacisz odpowiednio duży serwer na tenże cel
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów