...nie miał szans w starciu z ciężarówką. Iwano-Frankiwsk, Ukraina.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale zobaczcie, co za wyjątek. Hamulce sprawne i ładunek dobrze zabezpieczony. Szacu.
sprawne hamulce w ciężarówce na ukrainie? Koledzy się będą z niego śmiać...
nowynick napisał/a:
sprawne hamulce w ciężarówce na ukrainie? Koledzy się będą z niego śmiać...
Ciężarówka świeżo zajebana w Polsce. Za miesiąc osiągnie banderowskie standardy...
jebnął o asfalt konkretnie głową pewnie wstrząśnięcie i wylew jeśli od razu rdzeń w karku nie poszedł...
eryk-antykleryk napisał/a:
Ale zobaczcie, co za wyjątek. Hamulce sprawne i ładunek dobrze zabezpieczony. Szacu.
I ślepy debil za kierownicą do kompletu.
Wepss napisał/a:
Myślałem, że jest jakiś poziom bycia jebniętym, ale znów ktoś pokonuje kolejną barierę.
Wepss napisał/a:
Spróbuj wyhamować kilkutonową górą żelastwa mając tylko dosłownie 2 sekundy do namysłu i 3 metry do kolizji
Kiedyś byłem świadkiem jak rowerzysta wjechał pod autobus. Uderzył głową o maskę podobnie jak tutaj.. Gościa nie było co zbierać, umarł na miejscu. I tak więc jako ekspert w tym przypadku stwierdzam zgon gówniaka
eryk-antykleryk napisał/a:
wiele w jego życiu to nie zmieniło ale fakt ciekawe
Kierowca może mieć kłopoty. Jechał za szybko i potrącił rowerzystę (bo hulajnoga w świetle przepisów to rower) na przejściu dla pieszych. Nie wiem, co mówią na ten temat przepisy na Ukrainie, ale wydaje mi się, że mogą coś kierowcy wlepić. Niedużo, ale raczej mogą. Na korzyść kierowcy świadczy fakt nagłego wtargnięcia i poruszania się na rowerze przez potrąconego. Może skończyć się na zawiasach.
O ile przepisy w tej materii są na Ukrainie takie jak w Polsce.
O ile przepisy w tej materii są na Ukrainie takie jak w Polsce.
Znicze już po prawej stoją, czuje że będą dokładane kolejne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów