📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dlatego gram w PES'a a nie w tą śmieszną gre zrecznościową dla dzieci
dobrze że stół z kartonu bo by sobie rękę połamał hyhy...
Chętnie bym sobie pograł w demo Fifa 13 zobaczyć co się zmieniło od fify 07,08 ale te szmaty wymagają pobranie originia chuj im w dupę .
wielcy fani pesa, niestety, ale od okolo 2 lat fifa > pes, EOT. to juz nie jest 'smieszna gra zrecznosciowa dla dzieci' - szczegolnie, jak zagrasz na full manual settings
Nie mam konsoli, ale zastanawiam się nad ludźmi krzyczącymi: "Zabił 20 osób, pozostałe 37 ranił, bo grał w GTA IV, Hitmana, Soldier Of Fortune, Postala itp. Agresja człowieka w tym nagraniu jednoznacznie określa go jako Debila (specjalnie przez duże "d"). I taki wychodzi później na ulicę, w telewizji na drugi dzień: Gimbus ukradł konia i potrącił nim 3 osoby, bo mu wiedźma czy chuj wie co kazało. Wypowiedzą się wykształceni eksperci, tacy jak sprzątaczka, nurek klozetowy i jednogłośny werdykt: To przez gry.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów