📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
draxidox napisał/a:
Ahh te automaty...
to nie automat. Sportowe maszyny (choć teraz już coraz częściej nawet miejskie), aby urwać te kilka ms na zmianie biegów i przyśpieszeniu stosują różne mechanizmy wspomagające zmianę biegów. Poczytaj np o quickshifterze, ale patentów jest kilka.
A co do filmu, jak mnie opadają dzieciaki, kiedy zrzucam szaty sadola piwniczaka i przywdziewam motopizdeczki... Na kopy prawie odganiam. Nie boje się takie jprzygody, ale jak dzieciak dotknie wydechu/silnika rozgrzanego, a potem MatkaPolka wyleci z mordą, że jej dzieciak się poparzył...
EksporterZła napisał/a:
to nie automat. Sportowe maszyny (choć teraz już coraz częściej nawet miejskie), aby urwać te kilka ms na zmianie biegów i przyśpieszeniu stosują różne mechanizmy wspomagające zmianę biegów. Poczytaj np o quickshifterze, ale patentów jest kilka.
A co do filmu, jak mnie opadają dzieciaki, kiedy zrzucam szaty sadola piwniczaka i przywdziewam motopizdeczki... Na kopy prawie odganiam. Nie boje się takie jprzygody, ale jak dzieciak dotknie wydechu/silnika rozgrzanego, a potem MatkaPolka wyleci z mordą, że jej dzieciak się poparzył...
QuiMotur na filmie prawdopodobnie ma założone sprzęgło Rekluse.
Zjeb nawet silnika nie wyłączył przy takiej gromadzie bachorów?! Brawo gówniaki, też bym od razu za manetke gazu złapał...
Ale łurwał
Ja obstawiam, że motocykl był zgaszony i na pierwszym biegu. Jeden dzieciak nacisnął rozrusznik a drugi w tym czasie trzymał odkręconą manetkę gazu.
kigenPL napisał/a:
Ja obstawiam, że motocykl był zgaszony i na pierwszym biegu. Jeden dzieciak nacisnął rozrusznik a drugi w tym czasie trzymał odkręconą manetkę gazu.
I doskonale wiedzieli co robią.
mazga50 napisał/a:
I doskonale wiedzieli co robią.
Dzieci doskonale tworzą różne połączenia tragedii, temu bym się nie zdziwił że odjebaly coś takiego na zgaszonym silniku, aczkolwiek sam wątpię w to bo jaki rozrusznik może tak odjebaac? Nie znam się i pytam się o opinie ,, ekspertów "
Uwielbiam obserwować ruchy dzieci palcami, tam jest kilkaset kombinacji na minutę. Mniej więcej w taki sposób uliczne dzieciaki z Indii rozpracowały komputery i media społecznościowe w ramach dyskretnie obserwowanego eksperymentu. Znajoma ma syna Downiaka, który rozpieprza wszystkie kody numeryczne i gesty na telefonie - po prostu bierze telefon, wykonuje jakieś ruchy i dostęp wolny. Widziałem na własne oczy i szczęka mi spadła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów