Kiedy zdała sobie sprawę, że zjebała
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kiedy zdała sobie sprawę, że zjebała
A w tle słychać śmiech jebanej małpy...
No kurwa mać, unikam tych żałosnych ustawianych telewizyjnych produkcji, bo od patrzenia na to z mózgu robi się gąbka, ale zawsze znajdzie się zjeb, który wrzuci takie gówno na sadola, a zaraz za nim kolejnych dwudziestu zjebów, którzy wywlekają takie gówno z poczekalni.
Dzieciaki gotują: och, jakie ciekawe danie, wspaniale podane, nietuzinkowy smak, doskonale podane itd.
Ten sam dzieciak kończy 18 lat: co to jest? mam jeść to gówno? jesteś durniem, jeśli myślisz, że to wezmę do ust, wypierdalaj z tym!
Ten sam dzieciak kończy 18 lat: co to jest? mam jeść to gówno? jesteś durniem, jeśli myślisz, że to wezmę do ust, wypierdalaj z tym!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów