📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:23
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
głupi kundel, ja się niby boje?!!
Kto normalny pozwala niemowlakowi przebywać z psem bez asekuracji. Zresztą widać, że pies jest poddenerwowany i spięty. Przypuszczam, że pierwszy raz ma kontakt z małym dzieckiem. Ta matka, czy inna ciotka jest wyjątkową idiotką.
co ona wogóle robi w dzień w tym pomieszczeniu!!
powinny mieć jakieś czujniki ruch w kuchni
powinny mieć jakieś czujniki ruch w kuchni
Już na samym początku filmiku widać po mimice pyska, że ma dość i zaraz go dziabnie.
Ja pierdole, co za wodogłowie nagrywającej.
Nenek_ napisał/a:
A piesek na smalczyk po takiej sytuacji!
Chyba Cie suty drą. Widać z samego początku ,że pies ma dość już po tym jak mały ciągnął go za ogon.
Zdziwiłbym się jakby stało się inaczej.
Każę zwierze posiada jakąś "mowę ciała"
Pies nie głupi, tylko postraszył. Ewentualnie przypadkiem zębami zahaczył.
A babsko... no cóż. W tym wypadku jestem w stanie zrozumieć postępowanie gościa z tego filmu sadistic.pl/malzenskie-perypetie-vt366330.htm.
@Nibiru, ty sprawdź czy kleksa w gaciach czasem nie masz
A babsko... no cóż. W tym wypadku jestem w stanie zrozumieć postępowanie gościa z tego filmu sadistic.pl/malzenskie-perypetie-vt366330.htm.
@Nibiru, ty sprawdź czy kleksa w gaciach czasem nie masz
Ja nie wiem kurwa ale w mojej rodzinie pies czy inne zwierzę nie miało prawa zaatakować któregokolwiek z domowników. Tak zawsze się madrzycie ze psy takie inteligentne i ojej. Gdyby mój pies tak capnal dzieciaka to dostałby taki wpierdol ze juz nigdy małego dziecka by nie skrzywdził. Nie ma co bronić psa bo to głupi egzemplarz i tyle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów