Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@banerr może Twój syn siedzi/ będzie siedział na sadolu całe dnie, ja tam szanuję gościa, że daje dziecku poczucie, że może się realizować
Ależ pierdolisz. Dzieci uczy się obowiązkowości, pracowitości, sensu życia, kultury i tradycji itd. A jak już dojdą do tego co chcą w życiu robić, tak by nie być odpadem społecznym i jak zaczną się realizować, sami w ramach relaksu mogą kupić sobie quada, rajdówkę czy motorówkę czy co tam jeszcze
Uspokójcie się sam mam 2,5 letnią córkę, która jest małym hard corem i to co odpierdala spokojnie mógłbym tutaj wrzucać.
Dziecku nic się nie stało, a popłakał się bo to było dla niego zaskoczenie sytuacji i tyle.
Współczuję waszym dzieciom jak chcecie im zabrać dzieciństwo gdzie nie raz przypierdolą dyńką o ziemię etc. Potem wyrosną takie małe pizdki w rurkach i będą nas bronić kurwa na granicy wschodniej przed ruskimi..
Gówniak* się nauczył czegoś i tyle
* Gówniak - dziecko do lat 11.
Powyżej 11 do 19 - szczyl**.
**Skala sadola.
do wszystkich obrońców dziecka
Uspokójcie się sam mam 2,5 letnią córkę, która jest małym hard corem i to co odpierdala spokojnie mógłbym tutaj wrzucać.
Dziecku nic się nie stało, a popłakał się bo to było dla niego zaskoczenie sytuacji i tyle.
Współczuję waszym dzieciom jak chcecie im zabrać dzieciństwo gdzie nie raz przypierdolą dyńką o ziemię etc. Potem wyrosną takie małe pizdki w rurkach i będą nas bronić kurwa na granicy wschodniej przed ruskimi..
No tak, daj więc dziecku poprowadzić samodzielnie auto, ciekawe jak to się będzie miało do obrony wschodniej granicy.
Dzieciństwo to napierdalanie dyńką o ziemię i etc.? Zajebisty rodzic z ciebie.
Wiesz, że dzieci mogą bawić się bez uszczerbku na zdrowiu?
No tak, daj więc dziecku poprowadzić samodzielnie auto, ciekawe jak to się będzie miało do obrony wschodniej granicy.
Człowieku kurwa nie szukaj dziur w całym bo pewnie wiesz co mam na myśli, a jak nie wiesz to po prostu zamilcz. Po filmie widać, że to dziecko nie jedzie pierwszy raz na quadzie
Dzieciństwo to napierdalanie dyńką o ziemię i etc.? Zajebisty rodzic z ciebie.
Wiesz, że dzieci mogą bawić się bez uszczerbku na zdrowiu?
Będąc dzieckiem nigdy się nie skaleczyłeś ? nie spadłeś z drzewka ? Nie skręciłeś stopy ? nie podbiłeś oka ? - podczas zabaw!!! ?
To Ci współczuję dzieciństwa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów