📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
No błagam dobrze że budynku nie rozebrali.
Powinni teraz matce złamać nogę !
janniezbedny23 napisał/a:
No błagam dobrze że budynku nie rozebrali.
Spokojnie dobrze że ma jeszcze ręce dalej może składać srajfony zwiększą jej normy i nic państwo nie straci
Pilaż nie miał maseczki.. może byc ciezki przebieg po covidowy
gdyby dziecko nie biegało
to by nóżki nie złamało
to by nóżki nie złamało
Widać, że znieczulicę społeczną mają we krwi od dziecka. Jeden dzieciak jak zobaczył że coś się stało to szybko odwrócił wzrok i spierdolił, a drugi próbował dobić drzwiami żeby przypadkiem nie skończyło się to tak że będzie musiał dożywotnio płacić rentę ofierze wypadku (tak, tam jest takie prawo)
biedne dziecko, teraz będzie przez następne 40 lat pracowało, żeby odrobić straty poniesione przez właściciela budynku
Ja też. Niby jest napisane, że chiny, ale wierzyć mi się nie chce, że rozjebali drzwi by wyciągać jakiegoś jebanego smroda. Kogoś tam pojebało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów