18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
mygyry 2016-02-27, 16:00 4
Gdyby jechał 10 mniej...
Zgłoś
piotrekp25 2016-02-27, 16:05 7
mygyry napisał/a:

Gdyby jechał 10 mniej...

to by nie jechał.a nie jechałby do tyłu ,kurwa też nie
Zgłoś
TB303 2016-02-27, 16:08 19
Dla takich materiałów tu jestem! Piwko musi być, nie ma to tamto. Dzieciaka oczywiście szkoda, ale to wszystko wina durnej matki, która nawet własnych dzieci nie potrafi pilnować
Zgłoś
Gwardek 2016-02-27, 16:24 4
I akurat zahamował jej przednim kołem na łbie
Zgłoś
kokos_123 2016-02-27, 17:30 15
Kto pozwala się bawić tak małym dzieciom bez opieki ? ( bez opieki dorosłych )
Kto pozwala się bawić dzieciom tak blisko ulicy, lub na ulicy ? ( gdyby mnie matka, lub ojciec zobaczyli na ulicy za młodego, to bym niezłe lanie dostał )

Kierowcy zbytnio nie ma co zarzucić, nie miał szans zobaczyć tak małego dziecka.

:oneko:
Zgłoś
skromniak 2016-02-27, 18:43
szkoda, że to nie ciapate dziecko ;/
Zgłoś
e................s 2016-02-27, 19:11
chyba jestem za wrażliwy na śmierć dzieci , nawet chińskich , dziś spierdalam
Zgłoś
__Tux__ 2016-02-27, 19:59 9
TB303 napisał/a:

Dla takich materiałów tu jestem! Piwko musi być, nie ma to tamto. Dzieciaka oczywiście szkoda, ale to wszystko wina durnej matki, która nawet własnych dzieci nie potrafi pilnować

A tam, zrobi sobie nowe.
Zgłoś
pong_lenis 2016-02-27, 20:22
A chuj tam, oni się mnożą tam jak myszy, pewnie kolejne w drodze

kekekeee
Zgłoś
r................4 2016-02-27, 20:46
takie filmy zawsze pochodzą z Chin
Zgłoś
maxl 2016-02-27, 23:05 5
TB303 napisał/a:

Skurwielu jeden, widac ze dziecka nie masz bo jakbys mial to bys wiedzial ze bajtla nie idzie upilnowac i wbrew pozorom spuszczajac go z oczu na 5sek potrafi spierdolic. Obyś huju miał oczy dokooła głowy jak już sie doczekasz swojego dziecka, bo może będzie tu twoj material. Rozumie że sadistic ale być tu dla takich materiałów, gratuluje pojebie!
Zgłoś
Recydywista 2016-02-27, 23:21
haha jaki bezczel, na mordzie mu stanal
Zgłoś
kaziupir 2016-02-27, 23:23 2
Nie lubię, gdy przez głupotę rodziców dzieje się krzywda dziecku. No ale cóż... sadistic uczy, sadistic bawi.
Zgłoś
TB303 2016-02-27, 23:38 14
maxl napisał/a:

Skurwielu jeden, widac ze dziecka nie masz bo jakbys mial to bys wiedzial ze bajtla nie idzie upilnowac i wbrew pozorom spuszczajac go z oczu na 5sek potrafi spierdolic. Obyś huju miał oczy dokooła głowy jak już sie doczekasz swojego dziecka, bo może będzie tu twoj material. Rozumie że sadistic ale być tu dla takich materiałów, gratuluje pojebie!

Nie zesraj się miękka pizdeczko. Ja go zabiłem? Nie! Powiedziałem, że szkoda dzieciaka? Tak! Więc na chuj się rzucasz, jakby to ja tobie syna zabił. W żaden sposób nie cieszę się ze śmierci dziecka, tylko z rzadkiego materiału, jaki miałem okazję obejrzeć - to dwie zupełnie inne rzeczy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów