📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gdzie reszta filmu? Rzuciła nim czy nie? Tyle pytań tak mało odpowiedzi
Źle rozumiecie nagranie. Ona ma konflikt z tym babochłopem widocznym piętro niżej. Przeprowadziła elementarną dedukcję bazującą na fakcie iż dzieci srają a że strachu można się zesrać. Ergo przerażone dziecko za oknem zaraz zasadzi obfitego, rzadkiego stolca na ścianę, to ścieknie na okno i parapet tego chuja mieszkającego piętro niżej i tak oto dopełni się jej zbrodniczy plan.
Mam nadzieję że służby tam z drzwiami wparowały, dziecko zabrały, jej napierdoliły porządnie i na 10 lat do koloni karnej za koło podbiegunowe. To nie matka, to ścierwo z pizdą.
Mam nadzieję że służby tam z drzwiami wparowały, dziecko zabrały, jej napierdoliły porządnie i na 10 lat do koloni karnej za koło podbiegunowe. To nie matka, to ścierwo z pizdą.
Pewnie całą pensję na lokalny dom dziecka oddajesz, od razu widać, że empatyczny człowiek z ciebie
Ja się cieszę, że taka patologia istnieje u ruskich. Dostarczają duzo rozrywki na sadistic. Gorzej jakby zamiast na front - młode byki ze wschodu spierdolily zamiast walczyć za swoj kraj u przyjechali do Polski. Po pijaku jeździliby po chodnikach, chodziliby z nożami i pistoletami - robili by rozpierdol. Kurwy zza Wschodu w dużej ilości zjechałby do dużych miast i nastąpiłaby epidemia HIV. jak dobrze, ze nie mamy tego problemu... a nie, czekaj :/
Szkoda.... Za 20 lat mógłby trafić na front....
nie ma szacunku do dziecka - tak jak matka która robi aborcję - niewielka różnica między tym trzymanym a zabijanymi przez matki pod czas aborcji ...
tacy ... psychopaci...
tacy ... psychopaci...
W jednym filmie wstawiasz kwejkowego kurczaka w adidasach.
W drugim dubla.
Pod trzecim filmem rozpoczynasz ze mną polemikę, do której nie masz argumentów.
A w czwartym nic się nie dzieje.
Już przy kurczaku to napisałem, ale powtórzę:
Weź się, kurwa, zastanów nad sobą.
W drugim dubla.
Pod trzecim filmem rozpoczynasz ze mną polemikę, do której nie masz argumentów.
A w czwartym nic się nie dzieje.
Już przy kurczaku to napisałem, ale powtórzę:
Weź się, kurwa, zastanów nad sobą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów