Historia Huberta L'Hoste'a pokazuje działanie radzieckiego aparatu propagandy. Jako młody chłopiec został zabrany do ZSRR i miał być przykładem dla innych, jednak z czasem poznał realia "stalinowskiej krainy czarów"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Historia Huberta L'Hoste'a pokazuje działanie radzieckiego aparatu propagandy. Jako młody chłopiec został zabrany do ZSRR i miał być przykładem dla innych, jednak z czasem poznał realia "stalinowskiej krainy czarów"
Szkoda, że wszystkich dzieci z rzeszy tam nie wysłali na podobne przygody...
"Prosta operacja wyrostka" u Hubercika poszła perfekcjynie, to jest tak jak chciała jakaś czerwona szyszunia. Stał się niewygodny, i poszedł do piachu.
Polecam zaznajomić się z historią niejakiego Pawlika Morozowa. Jest na wiki. Dość ciekawe.
@DUST DEVIL
Coraz bardziej wyślę że jesteś trollem bo nikt tak głupi nie jest.
Coraz bardziej wyślę że jesteś trollem bo nikt tak głupi nie jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów