Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każde zdanie po niemiecku brzmi jak rozkaz do rozstrzelania
naucz się Niemieckiego problem zniknie
Steven nigdy nie był dobry w pifpaf
@maddog77
Steven nigdy nie był dobry w pifpaf
A co do farby to sądziłem że na finale zobaczymy łysiejącego 45 latka w domu rodziców
Czyli macie dzieci tylko po to, żeby miał się kto wami zająć? "Dobre" wychowanie to takie, gdzie dzieci sa nauczone bezwarunkowemu służeniu swoim rodzicom? A jak dziecko chce spełniac swoją pasję w Kaliforni i musi cię do przytułku wypie**olić, żeby to zrobić, to co wtedy?
Wtedy trzeba cię szybko unicestwić nędzny robaku
Z pozdrowieniami dla wszystkich świeżych rodziców na sadolu
gdzie znalazłeś ten filmik? nie mogę pw napisać bo za mało postów..
Spokojnie to kwestia wychowania.
Chłopak już jest duży, to nie jego wina, że jest jebnięty w tym wieku tylko jego zjebanych rodziców.
Ja wracam do domu z pracy to mam obiad naszykowany i w domu posprzątane.
"Jak se pościelesz tak sie wyśpisz."
dokładnie. Można by to zrozumieć gdyby miał z 1,5 roku, ale tu już wygląda na więcej niż 5 lat. Więc to poprostu niewychowany totalny przygłup. Alles klar
No w sumie mam teraz 4 miesięcznego chłopaka. Kolki, mało snu, ząbkowanie się zaczyna, ale uśmiech kurwa wynagradza mi wszystko.
Jakoś nie wyobrażam sobie, że wychowam go jak to coś na filmiku. Przecież to widać że brak uwagi, postawienia jakichś barier co wolno co nie wolno i dzieciak kurwa większość życia przesiedział przyklejony do isrona ipada i innego ścierwa.
Jak kolega ładnie wyżej napisał "Jak se pościelesz tak się wyśpisz".
powinno być "uśmiech kurwia" w drugim zdaniu
A co robili wtedy starzy ?
To kolejna kwestia.
Dzieciak musiał być przynajmniej godzinę pozostawiony sam w domu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów