Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i
na dodatek
należy do państwa...można każdemu zabrać dziecko
oddać komuś...
małe...
a
18-letnie wysłać np na wojnę
wszędzie trochę inaczej
ale mniej wiecej tak
jebać ten żymiański system
skarb i majątek-trzeba wydać na dziecko
i
na dodatek
należy do państwa...można każdemu zabrać dziecko
oddać komuś...
małe...
a
18-letnie wysłać np na wojnę
wszędzie trochę inaczej
ale mniej wiecej tak
jebać ten żymiański system
Dalej ciebie trzyma po imprezie?
Chłopak już jest duży, to nie jego wina, że jest jebnięty w tym wieku tylko jego zjebanych rodziców.
Ja wracam do domu z pracy to mam obiad naszykowany i w domu posprzątane.
"Jak se pościelesz tak sie wyśpisz."
Tak spodziewam się wielu wysrywów, ale jebie mnie to. Na pohybel patusom i życiowym przegrywom
Tak jak w tytule, dzieci to skarb, ale w normalnej rodzinie, tam gdzie wychowane będą w normalnych wartościach, którymi będą kierować się w życiu. Wtedy masz gwarancję, że jak będziesz niedołężny, to nie wypierdolą Cię do przytułku. Zawsze ktoś przy tobie będzie, córka, wnuk, zięć, prawnuczek etc. Umierasz ze świadomością, ze czas i pieniądze, które poświęciłeś na wychowanie dzieci nie poszły na marne, a przede wszystkich twoje DNA poszło w świat.
Tak spodziewam się wielu wysrywów, ale jebie mnie to. Na pohybel patusom i życiowym przegrywom
Piwo dla Ciebie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów