18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Dziecko z piekła rodem
J................k • 2020-10-25, 18:07
młody chłopiec w wieku około 12 lat, terroryzuje sąsiadów kamieniami i metalowym prętem.
Widać chłopca rzucającego kamieniami w samochody i sąsiadów próbujących się z nim skonfrontować, a następnie próbuje ukraść rower młodego mężczyzny.
Jeden z sąsiadów w końcu ujarzmia dziecko, gdy chłopiec kopie i krzyczy w napadzie złości.
Wkrótce potem pojawia się policja, aby aresztować chłopca.

Zgłoś
dominator76 2020-10-25, 20:54
Oponka napisał/a:

kabel od prodiża byłby czerwony

tak leczenie bezstresowego wychowania jest czasem przyjemne.

nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Zgłoś
Emilian89 2020-10-25, 21:06
pomysleć ze za taką akcje mozna było dostać wpierdol nie dosć ze od sąsiada to jeszcze od starego
Zgłoś
Duck_Lord 2020-10-25, 21:07
zajebać to za mało
Zgłoś
AdamBrown 2020-10-25, 21:28 2
Nie tam to jest Ameryka, gość wezwał policje, zrobił protokół szkód, i wszystko zostanie wypłacone z pensji albo zasiłku rodziców bezstresowego.
A jakby go pobili, to by było dokładnie odwrotnie.
A prawdopodobnie dzieciak ma Autyzm po szczepionkach, i nie jest w stanie kontrolować negatywnych emocji, i bicie go nie ma tu zadnego sesu.

Problemu można by łatwo uniknąc:
1. było go nie szczepić experymentalnym gównem
2. jak juz tak sie stało było mu nie dawać hamburgerów, i coli.
3. To sa procesy odwracalne do jakiegoś stopnia potrzebna jest specjalny zabieg przeszczepu flory Jelitowej, i zmiana diety.
4. ale to się nie stanie, bo już zajeło sie tym państwo, i dzieciak będzie łykał głupiego jasia do końca zycia co mu rozpierdoli mózg do reszty.
5. z czasem mu zrobią traume, i zbudują super agresora, i raz zapomni mu dac tabletek, a on tym razem znajdzie sposób jak rozpierdolić pół miasta z uzi, albo wytnie koledze sercem łyżką do tortu i zje.
6. za pare lat sobie to obejrzycie w 3D na Hardzie.|
7. Nie nie jestem Lewakiem.

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
opetaniec 2020-10-25, 21:38 1
qwerq123 napisał/a:

Oooooj dajcie spokój, przecież to teraz takie lewacko nowoczesne bezstresowe wychowanie.

Weź się rozpędź z górki i perdolnij głową w pierwszy lepszy mór.
CO WY MACIE z tym BEZSTRESOWYM WYCHOWANIEM??? Przecież to jest zwykłe wychowanie bez rodziców! Prawdopodobnie ojciec siedzi, a matka w pracy i mają wyjebane po całości co ich dziecko robi. Nikt mu nie objaśnił co jest dobre a co złe (względem społeczeństwa).

Powyższy filmik dokładnie prezentuje to co napisałem. Gimbaze co zobaczy film z dzieckiem w roli głównej, i które od razu pisze "o kolejne dziecko bezstresowo wychowane" zapraszam do dokształcenia się.

W każdej dziedzinie życia człowiek się poprawił, ale jeśli chodzi o wychowywanie to jest GŁĘBOKIE ŚREDNIOWIECZE...
Zgłoś
robsonx79 2020-10-25, 21:59
Kriuk napisał/a:

Ja pierdole pełny luz, zero poczucia obowiązku.

A co ma się stresować, jak na kasie w Lidlu dostanie więcej niż po studiach?
Zgłoś
prezio87 2020-10-25, 22:18
a by mieli wała jak by placu brakło na karcie

c2FtIHNwaWVyZGFsYWo=
Zgłoś
MalyAleWariat 2020-10-25, 22:47
To juz musi byc mega patologia ze taki gowniak robi co chce, w moim swiatopogladzie potrzebnych z min 2 szybkich chlopa gdzie jeden idzie wpierdolic smarkaczowi a drugi goni nagrywajacego by nie ujzalo siwatla dziennego nagranie z wpierdolem smarkaczowi. Dziekuje
Zgłoś
Jestem_na_nie 2020-10-25, 22:53
Najpierw zgrywał największego kozaka na dzielnicy a teraz ryczy jak dziewczynka. Śmiechu warte
Zgłoś
madafaka77 2020-10-25, 23:06
przeciez mogl miec jakis wazny powod
Zgłoś
saves 2020-10-25, 23:19
Gdyby był czarny, to by mu jeszcze kamienie podawali. Lewacko murzyńskie ścierwa.

Gdyby był czarny, to by mu kamienie podawali.

Zgłoś
szym13 2020-10-26, 4:31
Ale radiowozów to prawie jak u kaczki pod domem.
Zgłoś
skywalker75 2020-10-26, 10:44
czy ja dobrze słyszałem I can't breathe ?

czarna fortuna
Zgłoś
Suspens 2020-10-26, 11:17
W obsarnym gównem polakolandzie, krainie szczynami i rzygami płynącym Ci policjanci dostali by karę za takie potraktowanie malego terrorysty,
Zgłoś
WejnRunej 2020-10-26, 15:17
Wojtek cejrowski to nagrywał? Boso po hamburgeryce...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów