Jakim chorym trzeba być,aby robić to dziecku,które nie ma władzy jeszcze nad swoim ciałem
Jakim chorym trzeba być,aby robić to dziecku,które nie ma władzy jeszcze nad swoim ciałem
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może się rozkręci gówno burza o aborcji
Kurwa, czekam na to jak na Pierwszą Gwiazdkę
Powinno się was wyskrobać.
No bo religię możesz zawsze zmienić, poza tym dopóki się nie przyznasz, nikt nie wie w co wierzysz.
Obrzezanie to już wybór na całe życie, ale nosisz to w spodniach więc jak w wieku 12 lat ściągniesz koszulkę to nikt nie będzie wiedzieć. A poza tym, w Polsce na obrzezanego wacka pewnie wyrwałoby się sporo panien.
Kolczyki - dziurki po wyciągnięciu zarosną w przeciągu roku albo dwóch więc nie problem.
A taki tatuaż już do końca życia. I do końca życia jest z tym problem, bo będzie blaknąć więc wypadałoby poprawić żeby wyglądało fajnie. Rodzice debilie - ale skoro to japońce, to być może Yakuza.
Rodzice podejmują wiele wyborów za dzieciaka - ale zrobienie tatuażu to chyba najgłupszy jaki istnieje.
No bo religię możesz zawsze zmienić, poza tym dopóki się nie przyznasz, nikt nie wie w co wierzysz.
Obrzezanie to już wybór na całe życie, ale nosisz to w spodniach więc jak w wieku 12 lat ściągniesz koszulkę to nikt nie będzie wiedzieć. A poza tym, w Polsce na obrzezanego wacka pewnie wyrwałoby się sporo panien.
Kolczyki - dziurki po wyciągnięciu zarosną w przeciągu roku albo dwóch więc nie problem.
A taki tatuaż już do końca życia. I do końca życia jest z tym problem, bo będzie blaknąć więc wypadałoby poprawić żeby wyglądało fajnie. Rodzice debilie - ale skoro to japońce, to być może Yakuza.
A jak obrzezają ku czci religij, to jak religie zmienisz to i tak Ci napletek nie odrośnie. Takie samo kaleczenie dziecka.
Nie nazywaj mnie "mygyry", chuju na ropę.
Japa koniu bo ci w rufę czołgiem wjadę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów