18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
Dziecko z tatuażem
Essent • 2018-03-29, 18:55
W sumie to fajny tatuaż,jak dorośnie to fajnie się rozciągnie na około 50 cm wszerz

Jakim chorym trzeba być,aby robić to dziecku,które nie ma władzy jeszcze nad swoim ciałem
Zgłoś
Moby_Dick 2018-03-29, 19:10
Ciekawe ile mały zapłacił za tattoo i czym

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
Loaloa 2018-03-29, 19:38 17
Życiem zapłacił. Te dzieci się potem zabija, skóruje, a ze skóry wyrabia różne przedmioty.
Zgłoś
mygyry 2018-03-29, 19:52 4
Essent napisał/a:

Jakim chorym trzeba być,aby robić to dziecku,które nie ma władzy jeszcze nad swoim ciałem

Może się rozkręci gówno burza o aborcji
Zgłoś
ePeeL 2018-03-29, 19:54 4
Cytat:

Może się rozkręci gówno burza o aborcji

Kurwa, czekam na to jak na Pierwszą Gwiazdkę
Zgłoś
Noside 2018-03-29, 20:06
@upy Hurr durr już lepiej było zrobić aborcję

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
poligon6 2018-03-29, 21:10 1
Ja rozumiem że podzwierzeta sie obrzezają, ale by azjata tak krzywdził dziecko?!

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
dr_dex 2018-03-29, 21:35 7
Loaloa napisał/a:

Życiem zapłacił. Te dzieci się potem zabija, skóruje, a ze skóry wyrabia różne przedmioty.

Ty chory pojebie ! - lap piwo

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
C................O 2018-03-29, 22:48
Jestem biały, jestem europejczykiem... nie rozumiem tego.
Zgłoś
bodzio667 2018-03-29, 22:50 1
Tu rozwój fizyczny odpowiada rozwojowi intelektualnemu tatuujących się brudnopisów.

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
Mom and Death 2018-03-29, 23:50 1
Chuj tam z tym tatuażem ale mały jest bossem - nawet nie pisknął

Zgłoś
kubes 2018-03-30, 0:09
takich rodziców to kurwa do gara, mentalnie są jak psy, skoro tak krzywdzą dzieciaka, więc pewnie smakują podobnie
Zgłoś
smakus1990 2018-03-30, 0:11
bodzio667-

jestem pewny ze nawet małego motylka byś nie wytrzymał na ramieniu nazywajac ludzi z tatuażem "brudnopisem"
Zgłoś
albazsanagycjib 2018-03-30, 0:22
@up a nie nazywając ludzi z tatuażem "brudnopisem" wytrzymałby małego motylka na ramieniu?
Zgłoś
r061071 2018-03-30, 0:41
przeciez widac ze dzieciak ma mongolizm znacza zeby wiedziec do jakiego gara pojdzie

forza nostra legge
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów