Drastyczny wypadek.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak - kierownik - skoro to pieszy-debil tak spowolnił krok, by wycelować w środek maski?
Pieszy winne a do tego śmieć dziecko zabił przez głupotę. Mam nadzieję że zdechł w męczarniach.
Szkoda subaraka
Głupi huj mógł 5 razy odbić w lewo i ominąć. Mam nadzieję, że dostał za to kupę lat w pierdlu.
Aaltonen napisał/a:
Głupi huj mógł 5 razy odbić w lewo i ominąć. Mam nadzieję, że dostał za to kupę lat w pierdlu.
Brak przejścia , wtargnięcie na jezdnię, wybiegł zza innego auta, które go zasłaniało - ja bym mu dał dożywocie
Aaltonen napisał/a:
Rozumiem że masz jakieś magiczne zdolności przewidywania tego co zrobi ten zjebany pieszy żebyś odbił tu i tam? A tak serio to co on mógł skoro zjeb przechodzi z dzieckiem nie przez pasy tylko środek drogi i do tego WBIEGA pod niego zamiast już stanąć na pasie na którym nic nie jedzie i ogarnąć sytuację? Przecież to wygląda jakby pieszy się tak zestresował ogarniając co odjebał że przestał myśleć (no kurwa on od początku nie myślał). Imo rodzić do pierdla za odjebanie dziecka, chyba że elastyczne i przeżyło to odebrane a rodzić i tak do pierdla ;d.
idk czemu napisałem 2x rodzić zamiast rodzic xDDD
Mi to wygląda na te jak im tam, rozszerzone no te zajęcia, drzwi, okna, wargi sromowe, usta, a nie, czekaj, te rozszerzone samobójstwo taka psycholożka mi tłumaczyła
Zawsze piszą na nagrobku, że zginął tragicznie, ale nigdy nikt nie napisał, że z własnej głupoty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów