Jesteś przeciw aborcji? Chcesz żeby chore dziecko urodziło się w zgodzie z naturą, ale z racji tego że po kilku godzinach by zdechło to już przeciwstawiasz się swojej naturze i podłączasz pod sprzęt? Dobre sobie.
Nikt nie zmieni mojego zdania w tym temacie, przed urodzeniem dzieci nie mają żadnej świadomości życia, dlatego to nie jest morderstwo. Ono NIE MA uczuć.
Może to być też kwestia wiary, ponieważ osoby wierzące (pleonazm) wierzą w to, że te dzieci mają duszę, natomiast ci drudzy (np. ja) są zwolennikami tego, że zyskują świadomość i osobowość na drodze życia)
Świetne, takie na bilbordach powinny widnieć i przed kościołami.
Lepiej przed twoim szałasem
Lepiej przed twoim szałasem
Ja jestem za aborcją i eutanazją oraz wyjebaniem kościoła z polityki.
Może to być też kwestia wiary, ponieważ osoby wierzące (pleonazm) wierzą w to, że te dzieci mają duszę(...)
ale jeżeli umrą zanim zostaną ochrzczone to idą prosto do piekła
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Jaka aborcja?! Skoro uważamy siebie za tak zajebiście inteligentnych dlaczego posuwamy się do tak drastycznych i prymitywnych metod jak aborcja? Jest antykoncepcja, gumki kosztują parę złotych. To po pierwsze. Po drugie, do kurwy nędzy, w dupach się wszystkim poprzewracało. Co to za wybieranie sobie wyglądu/rodzaju dziecka?! Trochę odpowiedzialności, kto ma prawo wybierać czy dziecko, nawet chore, ma umrzeć? Kto posiada wiedzę na takim poziomie by stwierdzić kto na ile jest szczęśliwy lub cierpi? Zaszłaś w ciążę to kochaj to co stworzyłaś i się temu poświęć, na tym polega macierzyństwo, na czymś o czym każdy już zapomniał - na POŚWIĘCENIU. Ale nie, z brzydalem na ulicy się nie pokażę, przecież taki dzieciak nie będzie pasować do wózka za 3tys. no i na dzielni modne mamy będą odwracać głowy... Chore pojeby...
dziekujemy za piekna przemowe ale gary do umycia czekaja w kuchni
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów