...i tacie za opiekę, za ciepło rodzinne i kłótnie przy kolacji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Uprzedzam forumowe lewactwo.
"W polsce też bija dzieci". Tu mozna wklejać artykuły z gazet
"W polsce też bija dzieci". Tu mozna wklejać artykuły z gazet
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Ciapak ciapakowi ciapakiem.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
też dla tego takie dzikusy rosną, poczują brak bata i rozróby robią ...
oby zdechl smiec pierdolony.
"A mógł zabić"
A dla mnie to mógł go nawet zatłuc jednego mniej. Z biednego małego ciapaka wyrosnie duzy skurwiel który bedzie ucinał głowy i wstąpi do isis
Ehhh... Stare, dobre wychowanie... Za darmo nie dostał.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów