Spieszcie sie, bo ten eksponat jest unikatowy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Spieszcie sie, bo ten eksponat jest unikatowy
Kurwa to najobrzydliwsza rzecz jaką kiedykolwiek widziałem na sadisticu. Sranie do mordy i inne rewelacje z harda to nic przy tym
Toż to reklama. Autor pewnie jest jest tym artystą, bo tylko na sadolu znajdzie się pojeb, któremu spodoba się takie rzygi i będzie się pod to brandzlował, albo się "kolegom" chwalił.
Jak to powiedział George Clooney w filmie "Od zmierzchu do świtu" : TO JEST PRAWDZIWA SZTUKA....
Kupiłbym za te dwie stówki , gdybym je miał.....
A nie jacyś dyletanci sprzedają swoje kicze za kwoty w przedziale 2-75 milionów dolców , jak taki CY TWOMBLY (jak to kurwa czytać?)
Paczeć siem nie da
Kupiłbym za te dwie stówki , gdybym je miał.....
A nie jacyś dyletanci sprzedają swoje kicze za kwoty w przedziale 2-75 milionów dolców , jak taki CY TWOMBLY (jak to kurwa czytać?)
Paczeć siem nie da
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów