Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
babka prawie nie do zajebania
Szkoda, że nie rosja. Wtedy by można było powiedzieć "Twarda jak młot, zakręcona jak sierp. Suka nie do zajebania"
60-letnia Nichettar Kaur została zastrzelona w środę, 24 stycznia 2018 roku w Meerut (Indie) podczas wypoczynku przed swoim domem.
Kobieta oraz Jej syn - znaleziony martwy tego samego dnia w swoim samochodzie z ranami postrzałowymi - mieli następnego dnia zeznawać w sądzie w sprawie morderstwa ich męża/ojca.
Mimo kilkukrotnych upomnień ustnych przez osoby bliskie oskarżonemu, nie zdecydowali się odstąpić od zeznań.
Jedna osoba została już zatrzymana a pięciu policjantów za rażące złamanie procedur administracyjnych zwolnionych.
Śledztwo trwa...
Nagranie pochodzi z kamery zainstalowanej przed Jej domem... Widać na nim moment morderstwa i kulturalne wyproszenie niezainteresowanej osoby
Użytkownik ~oliver wrzucił ten filmik z opisem, który umieszczam poniżej (trafiło do "było.pl"). Może kogoś interesują kulisy sprawy...
olivier
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów