📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bo to zła kobieta była..
Najpierw postraszyli z pistoletów na kulki i kapiszony, że niby takie jaja, heheszki śmieszki babcia nie bój nic, hehe, takie, rozumisz żarty, jaja jak berety. A potem zonk niespodzianka, surprajz, hehe najlepsza impreza, najlepszy dzień babci!
U nas, ktoś zaginie bez śladu, coś się stanie w centrum miasta - monitoringu brak
U nas, ktoś zaginie bez śladu, coś się stanie w centrum miasta - monitoringu brak
Z tak niezawodnym sprzętem, to pozostaje im tylko rabować stare babki. Gnat się zaciął? Spoko, babcia i tak nie ucieknie. Zacięły się wszystkie 3? Spoko, babka i tak nie wyjmie spod pazuchy jakiegoś obrzyna czy maczety, dobije się ją rękojeścią.
Niech dobrze nasmarują sobie elementy, albo zaczną kupować naboje ze sklepu, a nie samoróbki podczas srania na chodniku, bo kiedyś karpia załapią na akcji i z trio zrobi się duet, albo solo.
Niech dobrze nasmarują sobie elementy, albo zaczną kupować naboje ze sklepu, a nie samoróbki podczas srania na chodniku, bo kiedyś karpia załapią na akcji i z trio zrobi się duet, albo solo.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów