Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mają rakiety hipersoniczne, ale brak kibli i budynki lepione gównem
Te ich rakiety hipersoniczne to zwykle kłamstwo połączone z gównem.
Spieszę z wytłumaczeniem. Hipersoniczne są tylko w ostatniej fazie lotu gdy dosłownie lecą z góry na dół. Tylko wtedy są hipersoniczne. Co więcej w czasie gdy tak zapierdalają są pozbawione możliwości sterowania. Czyli szału nie ma bo hamerykańskie rakiety hipersoniczne są hipersoniczne w każdej fazie lotu (oprócz startu bo się muszą rozpędzić) i można nimi sterować nawet kiedy pędzą jak latający struś pędziwiatr. A i nie za bardzo kacapy chcą pokazać możliwości swoich hipersonicznych rakiet. Prawdopodobnie dlatego, że są chujowe.
Rosją od ponad 500 lat rządza niemieccy ludobójcy. Ale żeby do tego dojść trzeba przez circa about 15 lat dobijać się o dostęp do archiwów państwowych różnych krajów, czytać to co nigdy nie będzie opublikowane w ksiuażkach dla ciemnogrodu (bo ciemnogród ma byc ciemny) i wtedy cos tam może zajasniec pod kopułą, ale tylko nielicznym. Tutaj nieliczni przychodzą, śmieją się z autorów strony i spierdalają z tego moralnego szamba w podskoku.
A ja myślałem , że muzułmanie z Czeczeni, Dagestanu itp.
Te ich rakiety hipersoniczne to zwykle kłamstwo połączone z gównem.
Spieszę z wytłumaczeniem. Hipersoniczne są tylko w ostatniej fazie lotu gdy dosłownie lecą z góry na dół. Tylko wtedy są hipersoniczne. Co więcej w czasie gdy tak zapierdalają są pozbawione możliwości sterowania. Czyli szału nie ma bo hamerykańskie rakiety hipersoniczne są hipersoniczne w każdej fazie lotu (oprócz startu bo się muszą rozpędzić) i można nimi sterować nawet kiedy pędzą jak latający struś pędziwiatr. A i nie za bardzo kacapy chcą pokazać możliwości swoich hipersonicznych rakiet. Prawdopodobnie dlatego, że są chujowe.
Jakiś ty mądry, że aż glupi... Spieszę z wyjaśnieniem twojego debilizmu. Każda rakieta jest hipersoniczna. To tylko określenie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów