Mówiłem już, że uwielbiam ten kawałek?
Mówiłem już, że uwielbiam ten kawałek?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bardzo fajna inicjatywa i super że coś takiego się organizuje (dużo wiary, dzieciaków i nawet laski na deskach) i bardzo popieram takie akcje co wyciągają gówniarzy sprzed kompów i to tyle pochlebstw... a teraz trochę wjazdu na organizatorów, po pierwsze impreza masowa z dzieciakami a tu chleją piwsko w biały dzień, rzucają puszkami i na końcu jakiś koleś rzyga (na dodatek wygląda na współorganizatora)... super kurwa, jak już fajna inicjatywa jest to jakiś kurwa ochlej-morda albo kilku spierdoli wszystko... teraz jestem pewny na 200% że miasto przez ten incydent z piwskiem nigdy więcej już ręki do czegoś takiego nie przyłoży. Tylko podziękować tym Panom, że to zorganizowali i na koniec "spalili most" uniemożliwiając takim finalnym zachowaniem organizację kolejnych imprez. Tak więc, PIWA NIE POSTAWIĘ ZA TO PIWSKO NA KOŃCU !!!
Up@ no przeciesz emo fryz nie jest ladny wiec tekst piosenki pasuje tak nawiasem, a druga sprawa, to oni za punkow to sie raczej nie uwazaja...
Ok, zle sie wyrazilem. Bardziej chodzilo mi o 'punk' jako subkulture - to sa 'punki' naszych czasow - mamy zlewke na system, jezdzimy na deskach, jo bicz madafaka
deskorolka mnie nie kreci, skejtow tez nie lubie ale za to, ze pod koniec jeden zarzygał drugiego postawie piwko
Daj jeszcze filmik o Wielkanocy czy coś tam, w końcu to sadol więc chętnie obejrzymy..
co do dnia deskorolki to sam kiedys przez 8 lat brałem udział w takich szaleństwach, gruba zajawa:] choc w Słupsku nie organizowano tego na taka skalę, do trójmiasta się jezdziło
Duży browar za film i muzykę !!!
ja pierdole, właśnie dałeś pokaz swoich umiejętności w rozumieniu tekstu piosenki...
sam cytujesz fragment "pierdolona era techno", a odnosisz się do tego jakie to utwory przedstawiają dany gatunek... rzecz w tym że tekst nie jest o gatunku muzyki, a o zachowaniu i wyglądzie ludzi na co dzień...
no ale czego można chcieć od człowieka któremu umcyk umcyk i jeb jeb jeb wyprostowały większość zwojów mózgowych...
Ja komentuje tekst piosenki i mam do tego prawo. A umcyk, umcyk, jeb, jeb, to pewnie na co dzień słyszysz w sypialni swoich rodziców, bo dziwię się jak mogli spłodzić takiego młota jak Ty.
Ja komentuje tekst piosenki i mam do tego prawo. A umcyk, umcyk, jeb, jeb, to pewnie na co dzień słyszysz w sypialni swoich rodziców, bo dziwię się jak mogli spłodzić takiego młota jak Ty.
powiedz mi pół mózgu, skoro tak komentujesz tekst piosenki, gdzie jakiekolwiek odniesienie do utworów techno...
tekstowo.pl/piosenka,the_analogs,era_techno.html proszę bardzo, chociaż jako że słuchanie ze zrozumieniem jest dla ciebie wyczynem to pewnie czytanie ze zrozumieniem to już w ogóle loty kosmiczne...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów