📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja oglądam dzień w dzień, aż on ich wszystkich zajebie tępą łyżką... I SIĘ DOCZEKAM !!!
Mamo! Maciek chyba ma downa! Z nim naprawdę jest coś nie tak
Już widzę, "Rapującego Maćka" przed lustrem...
Na jaki huj ta ostatnia scena? Teraz już wiem że silne emocje nie wpływają dobrze na rozwój osób z zespołem downa.
kurwa , właśnie zmarnowałem 4 i pół minuty swojego życia
CellGame napisał/a:
Chłopak zjada was dupą bo nie dość, że zarabia 5 razy więcej niż wy to robi to jeszcze mając przy tym downa
0x5 to nadal 0
No kurwa, ten ma przejebane, niedosyć ze ma downa, to jeszcze sie jąka.
"dziedziedziedzien dobry państwu " kto to wymyśla....
ale on jest gwiazdą
Śmiejcie się... z zespołem downa szybko się umiera. Będzie z nim jak z kaczyńskim kurwa
CellGame napisał/a:
I co z tego jak sobie kurwa sam nawet tego z bankomatu nie będzie umiał wypłacić. Pałuj się zatem. Wolę mieć do dyspozycji 5 razy mniej niż do końca życia być zdownionym imbecylem.Chłopak zjada was dupą bo nie dość, że zarabia 5 razy więcej niż wy to robi to jeszcze mając przy tym downa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów