📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co za debil klan ogląda
Jeszcze brakuję tylko żeby Penerek zarzucił jakiegoś dubstepa z tym całym dzzzziiieeń dobbbryy Maciusia
@UP
PENER!!! Sadol liczy na Ciebie!
"A może Maciek zostanie celebrytą?" - Kurwa Rysiek on już nim jest!
ramzei napisał/a:
Jeszcze brakuję tylko żeby Penerek zarzucił jakiegoś dubstepa z tym całym dzzzziiieeń dobbbryy Maciusia
Xenomorph08 napisał/a:
chuj z dubstepem
O kurwa, ma ryj jakby ktoś pierdolnął mu z łopaty w morde, a zacina się niczym odpalanie starego ursusa 650 o kurwa a te ruchy
To powinno brzmieć > Dzień dobry państu, nazywam się Maciek z Klanu.
O kurwa co ty o kurwa nie powiesz o kurwa...
Maciek jest jaki jest, to trzeba uczciwie przyznać, może nie jest Bradem Pittem, ani Usainem Boltem ale jego ruchy i tak są żwawsze niż ruchy całej masy przy-ćpanych od pc gimbusów. A i od większości gimbusiarni potrafi lepiej przekazać to o czym myśli, w sumie... Przynajmniej mysli.
Maciek jest jaki jest, to trzeba uczciwie przyznać, może nie jest Bradem Pittem, ani Usainem Boltem ale jego ruchy i tak są żwawsze niż ruchy całej masy przy-ćpanych od pc gimbusów. A i od większości gimbusiarni potrafi lepiej przekazać to o czym myśli, w sumie... Przynajmniej mysli.
odpala malucha
"Mamo, Maciek chyba zwariował. Z nim naprawdę jest coś nie tak."
Nie jestem pewien czy laska to dostrzegła, ale on ma Downa więc to, że zachowuje się tak a nie inaczej, ma swoje logiczne wyjaśnienie. No cóż, może to u nich rodzinne.
Nie jestem pewien czy laska to dostrzegła, ale on ma Downa więc to, że zachowuje się tak a nie inaczej, ma swoje logiczne wyjaśnienie. No cóż, może to u nich rodzinne.
gdyby nie to lagowanie Maćka, to te dwie sceny z udziałem Króla zmieściłyby się w minucie
Chłopak zjada was dupą bo nie dość, że zarabia 5 razy więcej niż wy to robi to jeszcze mając przy tym downa
Już myślałem że mu Rysiek jebnie, bo ja np. bym nie wytrzymał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów