📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Maciek juz jest CELEBRYTĄ!!
Na samym końcu słychać dźwięk z xfire.
ale danza kuduro wjechało w 1:20
Nie wiem z czego wy się śmiejecie. Prawda jest taka, że jest on inteligentniejszy od większości z was.
Jedynie co mnie wkurwia w tych serialach że np Ryszard udaje że pije jebaną kawe czy cokolwiek innego dlaczego oni im żałują napojów ? jedyna nie wkurwiona osoba to Macias Król bo on i tak nie wie co on tam robi
Mularz napisał/a:
Nie wiem z czego wy się śmiejecie. Prawda jest taka, że jest on inteligentniejszy od większości z was.
Czytając Twoje wypowiedzi to z pewnością od Ciebie.
4:29 kurwa wlaczyl sie dzwiek wiadomosci z xfire .. myslalem ze u mnie -.-
mcmt napisał/a:
Śmiejcie się... z zespołem downa szybko się umiera. Będzie z nim jak z kaczyńskim kurwa
pochowaja go na wawelu?
angel napisał/a:
Czytając Twoje wypowiedzi to z pewnością od Ciebie.
To się ubawiłem
Gdybym chciał, to mógłbym należeć do Mensy, dostałem kiedyś taką propozycję, ale nie skorzystałem, bo już należę do jednego "kółka dyskusyjnego"
Dopiero teraz się zorientowałem, że mularz to pewnie kolejna prowokacja aex'a
Mularz napisał/a:
To się ubawiłem
Gdybym chciał, to mógłbym należeć do Mensy, dostałem kiedyś taką propozycję, ale nie skorzystałem, bo już należę do jednego "kółka dyskusyjnego"
ty co najwyżej mógłbyś należeć do listy dublerów tego Maćka.
A ta jego siostra też ma jakiś zdałniony łeb.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów